Kövér László szerint, ha a Fidesz-KDNP pártszövetség elveszítené a 2018-as parlamenti választásokat, mindazt, amit eddig felépített, "le fogják nullázni", a szavazóknak ezt mérlegelve kell dönteniük.

Kövér: Ha veszítünk, lenullázzák amit építettünk

Nem négy évet buknánk el, vagy nyolcat, mert "legyen szó családtámogatásról, nemzetpolitikáról, vagy a magyar gazdasági szereplők támogatásáról, bármiről, azt visszacsinálnák" – fogalmazott.

Mindent megtennének annak érdekében, hogy még egyszer egy olyan politikai garnitúra ne kerüljön hatalomra, mint mi vagyunk, akik vakmerőségből vagy belátva, hogy nincs más esélyünk, hajlandóak voltunk szembemenni a fő áramlatokkal

– mondta az Országgyűlés elnöke a Keresztény Értelmiségiek Szövetsége (KÉSZ) kerekasztal-beszélgetésének nagyatádi állomásán szerdán.

A politikus felhívta a figyelmet arra, hogy a most induló nemzeti konzultáció minden kérdésének az a tétje, meg tud-e maradni Magyarország magyar országnak, megmarad-e Európa az európai embereknek.

102 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Perwool
Aki felmagasztalja magát, megaláztatik!

"Az a nép, aki korrupt semmirekellő, tolvaj, árulót szavaz meg, az nem áldozat, hanem bűntárs".
Georges Orwell.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
egyvandor
kövér nertárs! (nekem nem) Ha trágyavárat építettetek mindenki ellenére, és kárára, ami még ráadásul iszonyatosan bűzlik is (a ti orrotok ehhez van szokva), ne csodálkozz, ha az lesz az első hogy még a nyomaitokat is el fogja tüntetni az elkövetkezendő generáció.
Villon
@nemfideszes: Nincs törvény kőbe vésve. A törvények változtathatóak, jó esetben a nagy többség szándéka szerint. Amit ember alkot, azt ember bármikor megváltoztathatja.
A Visszahívhatóság, mint írtam is, valóban macerás dolog. Körültekintést igényel többek között azért is amit leírtál, de azért választunk törvényhozó testületet, hogy körültekintően végezze munkáját.
Gyuri Géderről
"Kövér: Ha veszítünk, lenullázzák amit építettünk"
Tévedsz köteles. Ha vesztetek sittre mentek, a kiszolgálóitokkal együtt.
Bástya Béla Elvtárs
Ne tömjénezzen, László! Szerénység! László! Szerénység! Az amit magamban is annyira tisztelek az a SZERÉNYSÉG!
Borsodi
@csetere: Aki dolgozik nem ér rá pénzt keresni,aki meg megtanult lopni következmények nélkül
az minek dolgozzon.Ha a Fidesz veszít az nekünk csak jó lehet viszont ők lenullázódhatnak,ezért kell még nagy erőkkel tovább lopniuk amíg lehet.Én itt Borsodban csak a pusztítást látom amit a fidesznek és Orbánnak lehet köszönni.
advocat
Ismerve kis hazánkat, nyerni fognak. Mert ez nekünk jó. Jó?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.