Információink szerint Soros György rájött végre a megoldásra. Levelet írt Orbán Viktornak, amelyben felajánlotta, hogy Orbán Ráhel legyen a CEU rektora, a Corvinus Egyetem kiváló professzor asszonya, akinek remek előadásai már bejárták a magyar sajtót. Soros György arra kérte Orbán Viktort, mint volt liberális Soros-ösztöndíjast, hogy vesse latba tekintélyét, és tolmácsolja az egyetem szíves és alázatos felkérését, nagyrabecsülését is kifejezve. Azért kéri a közbenjárását, mert attól tart, hogy a professzor asszony esetleg nem tartja a személyéhez méltónak a felkérést, amivel Soros György tisztában van, de épp tőle várják az egyetem megújítását és fejlesztését.

Forrás: nepszava.us
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

aremy
ez vicc ugye mert a törpillának a több lábon álláson kívül más nem megy.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
@lópicigáspár: Egy grafológusnak sok mindent elárulna a mérhetetlen tudással felvértezett "géniusz" kézírása (bocs helyesen).
papa.49
@Eladott Ország: Pontosan erre céloztam, ez az írás NEM EGY EGYETEMET VÉGZETT EMBER ÍRÁSA, ennyit még én is megtudok állapítani, vagy nagyon ügyesen titkolja az igazi képességeit a rühelke...
papa.49
@bencemacska: Már akkor is a maihoz hasonló szokásai voltak a hazugovicsnak, capcara,capcara, oszt. jónapot...
nezelodo
Na szépen körvonalazódik, hogy az az intézmény aminek oly bátran nekimentek ezek a dakoták, mint a vak ló a falnak a vásárban, rendelkezik mindazzal, amit az új, hirtelen hozandó törvényükben megkövetelnek tőlük. Remélem a szívükhöz oly közelálló "minden görbefánál egyetemeiktől" is megkövetelik ugyanezt, vagy bezáratják ezeket a kamudiploma gyártó cégeket? Jaj akkor honnan lesz diplomája annak a sok fideszes paprikajancsinak? Még a végén fel kell támasztaniuk a W. Tamást, hogy ellássa őket ilyen papírokkal, mint egykor látta el őket egy egzotikus ország útleveleivel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.