Információink szerint Soros György rájött végre a megoldásra. Levelet írt Orbán Viktornak, amelyben felajánlotta, hogy Orbán Ráhel legyen a CEU rektora, a Corvinus Egyetem kiváló professzor asszonya, akinek remek előadásai már bejárták a magyar sajtót. Soros György arra kérte Orbán Viktort, mint volt liberális Soros-ösztöndíjast, hogy vesse latba tekintélyét, és tolmácsolja az egyetem szíves és alázatos felkérését, nagyrabecsülését is kifejezve. Azért kéri a közbenjárását, mert attól tart, hogy a professzor asszony esetleg nem tartja a személyéhez méltónak a felkérést, amivel Soros György tisztában van, de épp tőle várják az egyetem megújítását és fejlesztését.

Forrás: nepszava.us
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

aremy
ez vicc ugye mert a törpillának a több lábon álláson kívül más nem megy.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
meg kell jegyezzem Orbán nem volt Soros ösztöndíjas, csupán némi időt töltött egy tanfolyamon! =))
Béla333
Talán ha Soros személyesen kérné fel Récsölt??!!
nevemnick
@RonaGyuri: nana! :D

,,1988 áprilisától a Soros Alapítvány támogatásával működő Közép-Európa Kutatócsoport munkatársa volt. 1989 szeptemberétől 1990 januárig a Soros Alapítvány ösztöndíjával az oxfordi Pembroke College-ban az angol liberális filozófia történetét hallgatta, de tanulmányait az 1990-es magyarországi országgyűlési választás miatt félbeszakította."

De miért?
papa.49
@nevemnick: Maradhatott volna még kint...
Ahogy látszik a koszon kívül más nem ragadt rá!!!
aremy
ez vicc ugye mert a törpillának a több lábon álláson kívül más nem megy.
RonaGyuri
@nevemnick: az utóbbi hazugság, amit ő talált ki; az csak egy tanfolyam volt, amit Sorosék szerveztek és fizettek, de nem ők választották ki, hanem itthoni ellenzékiek, pl. a Csurka
Egyébként a tanfolyamon sem vett rendben részt, hisz az elvileg félévből összesen 5-6 hetet töltött ott! =))
Peller Anikó
Ahha, látom már, a szava előreállította az órát. Nem egy órával hanem három nappal.
justhpeter
Nem lehetséges. Nincs benne az alapító okiratban, hogy százlábú is lehet rektor.
Nessy
@justhpeter: Akkor már praktikusabb lenne az "egyetem boa konstrektora" aki most Dr. Bubó helyett doktorrá fogadhatná Dr. Schmidt Pált, Dr.Mészáros Lőrincet, Dr. Tiborc Istvánt. etc.
nevemnick
@RonaGyuri: nekem is ez a meglátásom. (Csak most már belezavarodott) :D
Eladott Ország
"Ezért tényleg érdemes volt Ráhel őnagyságát Svájcban taníttatni. Mert ne felejtsük el, hogy nem csak Ráhelt kell kistafírozni, van ott még pár gyerek. Azt még nem lehet tudni, hogy mindegyik ilyen torz világképpel szabadul­ e az országra és mindegyiknek lesz­e pofája mohón nekifogni a zabálásnak. Mert Ráhel – az ország reménybeli örököse – nem most kezdte. Bőven voltak előjelek, az osztálytársakat a miniszterelnöki páholyban vendégül látó pofátlan fruskától a sértetten saját lábra hivatkozó ifiasszonyig, az egyetemi katedrára felkapaszkodó frissdiplomásig hosszú sora van az orbáni nevelés gyümölcsének. Az, hogy Orbán lányának és vejének volt bőr a képén elmenni Bahreinbe – például magánbiznisz ügyben, de kihasználva apu pozícióját és a miniszterelnöknek igen, de a pereputtyának nem járó
diplomáciai csatornákat – nem meglepő. Az sem meglepő, hogy a felelősségrevonás helyett
beindult az állami szarelkenő gépezet és az összes sumák igyekezett meggyőzni a keményen idióta magyar kisembert, hogy ez természetes dolog, nincs ok a hőbörgésre."
Eladott Ország
Miért ne neveznék ki Ráhelt a CEU rektorává, hisz volt rá példa a szomszédban. Magát „a Kárpátok géniuszának” nevező Ceaușescu az ország tudományos életét irányító Elena Ceaușescuval együtt számos nyugati egyetem díszdoktorává avatták, Elenát például jeles vegyésznek kiáltották ki, ám köztudott, hogy semmilyen magasfokú tanintézményt nem végzett el.
papa.49
@Eladott Ország: A rühelke is kb. úgy tud írni mint az elena...
karma1
@papa.49: AAaaaa, kilog a lolab! Hihi...:o))) Csak azert nem igaz a him, mert aszazlabu recsolke meg nem professzorasszony... Majd odamegy, ahol a nogradi is szerezte az egyetemi doktori cimet, (valami nemletezo kamu doktorit), es akkor kerenyi papa az Akademiarol megladja a professzori cimmel...:o)))

Gyurikam, nagyon jo kis szarkasztikus cikk,... (csak nehogy valaki megfogadja a tanacsomat, es kinevezze professzorra, valahiol az Elefantcsontparton...:o))))
nezelodo
Istenem, hogy én milyen földhözragadt vagyok! Tegnap én csak egy tanszékvezetői felkérést vizionáltam a százlábúnak! És lám, valakinek "rektornak is alkalmas " gondolata támadt! Hiába, még nagyot álmodni sem merek, ezért nem is vittem semmire az életben!
RonaGyuri
kiegészítés tegnap, 21:24 -hez. Az első uralkodása idején az egyik portálon összeállították, hogy a szeptember közepétől március közepéig, mikor a tanfolyam tartott, - hivatalos adatok és/vagy a közvetlen ismeretségi körébe tartozók szerint - mely időpontokban tartózkodott biztosan itthon, azaz mikor biztosan nem lehetett Oxfordban! =))
magyarbakancs
Viccnek nagyon jó.
Na meg professzornak is nem?
Peller Anikó
@magyarbakancs: már csak két nap április elsejéig.
bencemacska
@nevemnick: tegnap, 22:08
Senki sem állította, hogy ösztöndíjasként TANULT, hanem, hanem azt, havi 10 ezer forintot vett fel az alapítványtól ezen a címen!!!
nevemnick
@bencemacska: akkor mégiscsak ösztöndíjat kapott, ha tanult ha nem. :D
Eladott Ország
@lópicigáspár: Egy garafológusnak sok mindent elárulna a mérhetetlen tudással felvértezett "géniusz".
lópicigáspár
@Eladott Ország: Szerintem nem kell ehhez grafológusnak lenni!
Eladott Ország
@lópicigáspár: Egy grafológusnak sok mindent elárulna a mérhetetlen tudással felvértezett "géniusz" kézírása (bocs helyesen).
papa.49
@Eladott Ország: Pontosan erre céloztam, ez az írás NEM EGY EGYETEMET VÉGZETT EMBER ÍRÁSA, ennyit még én is megtudok állapítani, vagy nagyon ügyesen titkolja az igazi képességeit a rühelke...
papa.49
@bencemacska: Már akkor is a maihoz hasonló szokásai voltak a hazugovicsnak, capcara,capcara, oszt. jónapot...
nezelodo
Na szépen körvonalazódik, hogy az az intézmény aminek oly bátran nekimentek ezek a dakoták, mint a vak ló a falnak a vásárban, rendelkezik mindazzal, amit az új, hirtelen hozandó törvényükben megkövetelnek tőlük. Remélem a szívükhöz oly közelálló "minden görbefánál egyetemeiktől" is megkövetelik ugyanezt, vagy bezáratják ezeket a kamudiploma gyártó cégeket? Jaj akkor honnan lesz diplomája annak a sok fideszes paprikajancsinak? Még a végén fel kell támasztaniuk a W. Tamást, hogy ellássa őket ilyen papírokkal, mint egykor látta el őket egy egzotikus ország útleveleivel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.