Ha viszont kapnak még négy évet, sok minden visszafordíthatatlan lesz. Nagyatádon, a Keresztény Értelmiségiek Szövetségének (KÉSZ) kerekasztal-beszélgetésén a házelnök azt mondta, ha a Fidesz-KDNP elveszítené a 2018-as parlamenti választást, mindazt, amit felépített, “le fogják nullázni”. A szavazóknak ezt mérlegelve kell dönteniük. Nem négy évet buknának el, vagy nyolcat, mert “legyen szó családtámogatásról, nemzetpolitikáról, vagy a magyar gazdasági szereplők támogatásáról, bármiről, azt visszacsinálnák”. MindeHa viszont kapnak még négy évet, sok minden visszafordíthatatlan lesz.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Mi az, ami visszafordithatatlan lenne? Csak nem akarjak megtartani az osszelopott penzt? A halalon es a levagott vegtagon kivul MINDEN visszafordithato az eletben, nehogy mar ilyen baromsagokat allitson ez a taho...
7 ev pusztitasat eleg nehez lesz helyrehozni, de a legnagyobb foldrenges, a legnagyobb tajfun utan is van elet, : minden visszafordithato, megjavithato.
Csak be akarod magad biztositani a szavazoitoknal, akik egy kicsit mar kezdenek eszre terni, es maskepp latni a vilagot, mint amit ti mondtok nekik...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
Igaz, hogy a 150 éves török uralom babazsúr volt a FIDESZ kormányzásához, de abból is talpra állt az ország!
Nem lehetne nekik odaadni egy megyét, bekeríteni, aztán csináljanak amit akarnak?
aremy
@Nessy: esetleg a szabolcsot mert az közel van az oroszokhoz és hogy ne kolbászoljanak az országban össze vissza vízum nélkül.amit meg nem adni nekik!!
Béla333
@Nessy: 08.15
Egy megyét? Még mit nem!
Szerintem a Csillag börtön jó lesz a bagázsnak. Még ingyen kaját is kapnak!
Manhattan
"A puritánnak nevezett Kövér egyébként nemsokára beköltözhet új szolgálati otthonába, amely egy négy hálószobás luxuslakás lesz a Balassi utca 1-5. alatti épület legfelső szintjén, ide kell majd érte mennie a rendőrségnek letartóztatni, ha a pünkösdi királyság véget ér. Addig is a paranoiás Kövér álmát az Országgyűlési Őrség vigyázza, akiket visz magával ugyanebbe a házba. Amíg Kövér egyszerre négy hálószobában alszik, az őrség éberen figyel."
Manhattan
Magyarul: A dögkútból - melyet ők ásnak az országnak - már nem lesz menekvés...
Levendula
Jean-Claude Juncker elmondta, hogy az uniótól kapott pénzt oktatásra és egészségügyre kellene fordítani, úgy, ahogy ezt Lengyelországban teszik. Itt stadionok épülnek...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.