Csak a kamuegyetemeket akarják kiszűrni az oktatási államtitkár szerint, a CEU pedig nem az.

Nem lehetetleníti el a működést, nem diszkriminatív és nem a Budapesten működő Közép-Európai Egyetem (CEU) ellen szól a felsőoktatási törvény kezdeményezett módosítása – jelentette ki az ATV csütörtök reggeli műsorában Palkovics László oktatási államtitkár, aki szerint nincs rá ok és kicsi is a veszélye annak, hogy az intézmény elhagyja Magyarországot.

A törvénymódosítás okaként említette, hogy szeretnék elkerülni a "kamuegyetemek" magyarországi megjelenését, hangsúlyozva, hogy a CEU nem tartozik ezek közé, a közéleti és médiareakciókra utalva pedig azt mondta, az intézmény érdekérvényesítő képessége "talán erősebb", mint társaié.

Palkovics László megjegyezte, el fogják magyarázni az ügyben fellépő nagyköveteknek, hogy az a cél: "valós egyetemek" működjenek az országban, hangot adva azon álláspontnak, hogy attól egyetem egy egyetem, hogy abban az országban is folytat képzést, ahol kiadja a diplomáját.

Az államtitkár kérdésre válaszolva azt jelezte: előzetesen nem tárgyaltak a törvényjavaslatról a CEU-val, mert nem volt erre idő.

(MTI)

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Klubtag
Drága államtitkár úr! Talán nem kellene olyan förvénymódosítási javaslatokat felböfögni önöknek, amit aztán a fél világnak magyarázgatni kell: hogyaszongya, nem úgy, nem akkor, nem azt. Ez semmi más, mint szondázása annak, hogy meddig mehetnének el. Az alapszándék elég gyalázatos és már régen lelepleződtek.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bencemacska
Szólhatna már valaki ennek a Palkónak, hogy vegyen néhány beszéd órát valamelyik logopédusnál, mert nem értem mit hazudozik, annyira "értelmesen " beszél!!!
quadrocopter
Aha, a kamuegyetemeket kiszűrni! Hát akkor honnan lesz nektek növényszagolgató egyetemi végzettségetek, mint Kamu-Pacal-Rezsi-Rizsa Szilárdnak?
Grafix69
Megnéztem , nos Palkovics a tokája tövében lévő anális bőr karkötővel amit köznyelven szájnak neveznek , olyan sebességgel ontotta a hazudozást ,hogy a nyála majdnem lecsúszott a tüdejére . Ostoba semmit mondó , hablaty volt az egész . Az még érdekes volt , hogy egyszer sem sikerült a riporternek kizökkentenie az amúgy 60-as vérnyomásából ezt a gerinctelen dagadt meztelencsigát .:)
justhpeter
Erről a Palkovicsról korábban többet gondoltam, de nagyot tévedtem. Semmi más mint egy szervilis csicska.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.