Hasba rúgta és arcon köpte egy Marcalihoz közeli község polgármesterét egy helyi gazdálkodó az ügyészség szerint, ezért vádat emeltek ellene – tájékoztatott a Somogy Megyei Főügyészség.

A közlemény szerint az 58 éves vádlott a falugazdász ügyfélfogadásán jött indulatba, amiért az elektronikus ügyintézéséről nem tudó polgármester az épületben zajló munkák miatt kihúzta az internetkapcsolatot biztosító vezetéket.

A gazdálkodó a hivatal folyosóján

szidta és bántalmazta a polgármestert, akit az internet-összeköttetés helyreállítása és ügyei elintézése után az udvaron is meg akart támadni.

Szándékától akkor állt el, amikor a sértett közölte, hogy hívja a rendőrséget.

A Marcali Járási Ügyészség garázdaság vétsége és más bűncselekmény miatt pénzbüntetés kiszabását kérte a bíróságtól.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Ha a helyi gazdálkodó bebizonyítja, hogy emiatt kára származott , mert nem tudott határidőre pályázatot benyújtani, akkor ki fizet kártérítést? Az másik kérdés, hogy megrúgta és leköpte a falu első emberét. Lehet, hogy ő is rátett egy lapáttal, megjátszva a falu tévedhetetlen Döbrögijét.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
@Bástya Béla Elvtárs: Ezért kap citromot, magyar narancs helyett.
Szókrakész
Milyen polgármester az, aki nem tudja, hogy elektronikus ügyintézés zajlik a birodalmában?!?!?!

És az ilyen munkálatokat miért nem éjszaka végzik?
Szókrakész
@Szókrakész: A karbantartásira munkálatokra céloztam.
Még mielőtt valami idióta belekötne.
justhpeter
Ez a polgármester már most tájékozottabb, mint a miniszterelnöke.
kukac50
Nem tudta a polgármester,hogy már interneten intézik az ügyeket, Ő még a kézzel írt vagyonbevallás korszakban érzi magát. A gazdák csak interneten intézhetik a dolgaikat még akkor is ha villany sincs a tanyájukba nem,hogy internet.
Eladott Ország
"Már látom is lelki szemeimmel azt a felemelő pillantot, amikor Deutsch Tamás beizzítja a wifit
Alsóbugyornokon, ahol 110 százalékos a munkanélküliség, az utolsó egér is régen éhenpusztult és az átlagéletkor 83 év úgy, hogy beleszámoltuk a két frissen kiket gólyafiókát is. Az internet­alapcsomag is jó ötlet, amennyiben adnak hozzá számítógépet, elektromos áramot, konnektort, íróasztal és széket. Ugyanis sok családnál ezek egyenkénti, vagy együttes hiánya is vidáman fennáll. Persze már nem sokáig, csak ameddig beköszönt a Digitális Nemzeti Boldogság. Alig bírok magammal izgalmamban! Már csak egyetlen kérdésem maradt erre az évre: a sok digitális jó mellett nem lehetne esetleg piaci alapon felkérni egy orvosembert, ugyan, vizsgálná már meg honatyáinkat egészségügyileg? Mert aggódom én értük és igazából nagyon sok olyan ember van ebben az országban, akik testileg sérültek, vagy nem sérültek, de mentálisan és morálisan is teljesen épek. Talán néhány megfáradt politikust időszerű lenne lecserélni. Nem digitálisan, hanem igaziból."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.