Egy kamu-híroldal "Friss! Húsvét alkalmából pénzt kapnak a nyugdíjas nők!" címmel jelentetett meg cikket, amelyben azt írták, a kormány 5 -15 ezer forintos Erzsébet-utalványt ad húsvétra a nyugdíjas nőknek.

A Pénzcentrum rákérdezett a Miniszterelnökségnél, hogy van-e tervben ilyen pénzosztás, de a tárca sajtóirodája azt válaszolta:

A hír nem igaz. Ugyanakkor örülünk, hogy az ország gazdasági helyzete lehetővé tette karácsonykor az Erzsébet utalványok kiosztását a nyugdíjasok számára. (...) A jövőben újra meg fogjuk vizsgálni annak lehetőségét, hogy karácsonyihoz hasonlóan, mikor ajándékozhatjuk meg őket.

- válaszolta a Pénzcentrum megkeresésére a Miniszterelnökségi Sajtóiroda.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

eszegfu
Az az érésem, hogy ezt a karácsonyi Erzsébet utalványt legalább annyi évig és annyiszor fogjuk hallani + emlékezni rá, mint az 1953. évi M.o-Anglia 6:3 győzelmünket... vagyis 1x volt és azóta sincs!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Equus
@Cicamama55: gyakran írja vmi idióta, h kevesen fognak dolgozni, akik majd nem tudják eltartani a nyugdíjasokat. Egyetlen nyugdíjas sem eltartott. Csak megkapják az előtakarékosságból származó pénzüket. Még az is részt vesz egyfajta előtakarékosságban, aki egy fillér nyugdíjjárulékot sem fizetett be, ha itt élt Mo-n. A befizetett ÁFÁ-val. Aki valóban eltartott, az a más országokban élő, oda adózó, de innen nyugdíjat húzó féreg, mint pl. az ukránok. Nem kellett volna bekeverni az állami költségvetésbe a nyugdíjbefizetéseket, akkor látszana, milyen hatalmas tömegű a nyugdíjkassza. Rengeten vannak, akik csak fizettek, de egy fillér nyugdíjat sem élvezhettek, mert meghaltak. Ezt a pénzt egyszerűen benyelték. Ahogy megvédték a magánnyugdíjpénztáraktól is a zembereket.

Mocskos, tetves, harácsoló banda. Ilyen nem ült még az ország nyakán.
Qqberci
"örülünk, hogy az ország gazdasági helyzete lehetővé tette karácsonykor az Erzsébet utalványok kiosztását a nyugdíjasok számára."

Lefordítom; bármannyire is szerettük volna, ezt a pénzt nem sikerült teljes egészében ellopni, de azért az akció járulékos költségeit (nem is keveset) lenyúltuk...
picike1
"A jövőben újra meg fogjuk vizsgálni annak lehetőségét, hogy karácsonyihoz hasonlóan, mikor ajándékozhatjuk meg őket." a szavazattomal ugye az kéne ? ha ha !!! ujravizsgálva majd hoppá @Qqberci:
havasigyopár
Én ma kaptam meg, csak az a neve, hogy "Nemzeti Konzultáció". Ha valaki tudja hol lehet ezt beváltani, szóljon.
kukac50
Ne Erzsébet utalványt adjanak,hanem a kis nyugdíjakat emeljék fel.
Equus
@havasigyopár: küldd vissza és kérd, h jelöljék meg az értéket... Nem kell bélyeg rá, csak dobd be az első postaládába... dolgozzanak egy kicsit a köcsögök

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.