Az üdvösségig bezárólag minden beígért már Botka László, mégsem tudta egy árva lélekkel sem bővíteni az MSZP táborát az elmúlt 4 hónapos karrierje során. (fotó: Hegedűs Róbert) Ez derül ki a Závecz Research szerdán közzétett kutatásából. A ZRI az egyike azon kevés intézeteknek, amelyik nem áll…

Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Marhára elég már a DK riogatásából! Járják végre végig az országot, építsék a kapcsolatokat az emberekkel, ne Botka ellen áskálódjanak már!
A történelmi bűnt ezzel a bomlasztó, az egész "ezen" oldalt szétverő hozzáállásával a DK követi el!
Minden nap megjelenik egy Nyugatifény blog a politikai ellenfelek sározásával!
Elég már!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Cefi
@Béla333: Üldözési mániád van. Kezeltesd. Az lmp pedig aztjelenti: Lófaszt Más a Politika. Menjél pihenni.
Béla333
@Cefi: 21.14
Mondjál még ilyen nagy bölcsességet! Mindenki issza a szavaid!
Örülök, hogy legalább azt felfogtad, mi a kapcsolat a Nyugatifény blog és Gyurcsány között. Kár hogy segítség nélkül nem megy, túl komplikált volt neked az összefüggés! Na majd legközelebb!
JAJMÁR
Az emeszpé már elkövette a maga bűnét és eléggé lenullázta magát. Biztos jó érzés neki ezen a szinten, mert ott is maradt. A Botka nem tőlük, hanem a pártja ellenére népszerű!
coni
@Béla333: "Habár az olimpiai aláírásgyűjtésnél még nagy volt az egyetértés a Momentum és a szervezetet segítő LMP között, várható volt, hogy a párttá alakulás után nem lesz ilyen nagy az összhang. A két párt ugyanis nagyjából ugyanarra a szavazótáborra hajt."
index.hu/belfold/2017/03/30/kitort_az_lmp-momentum_harc/

A Fidesz a MOMO-t fogja fegyverhordozónak választani az LMP helyett, a mór megtette kötelességét (segített a Fidesznek 2/3-ot szerezni), mehet...
bencemacska
Az LMP segített a MoMo-nak , a MoMo nem segít senkinek a Városliget ügyében aláírást gyűjteni!
Erre varrjatok gombot!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.