Rendkívüli nyilvános ülést tartott a felcsúti önkormányzat, az eseményen több tévés és újságíró is megjelent – olvasható a 444 cikkében.

Mészáros Lőrinc polgármester ki akarta küldeni a sajtó munkatársait az ülésről, mondván nem járul hozzá ahhoz, hogy kép- és hangfelvételeket készítsenek. 

Ha zárt ülést rendelt volna el, akkor érthető lett volna a kérése (akkor újságíró az ülésre sem tehetné be a lábát), erre a 444 munkatársa fel is hívta a figyelmét. A helyi jegyző szerint be kellett volna előre jelentkezniük, de ilyen előírás sincs.

A nemzet gázszerelője erre a rendőrség kihívásával fenyegetett, de végül az ülést a kamerák és sajtósok jelenlétében tartották meg. Kérdésekre válaszolni azonban nem akart, csak elhajtatott a szolgálati autójával.

Volt még némi simicskázás, meg a felcsúti polgárok állítólagos sajtó általi zaklatása is.

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
De kinőtt a szaros gumicsizmából Mészáros Lölö. Nem is olyan régen még papsajtott evett a libaszaros legelőn. A bugrisnak semmi sem drága semmi sem megoldhatatlan. Olyan érzése van az embernek, mintha egy családi ebédre meghívná a frissen beköltözött szomszédot és családját, erre betoppanna pár tahó és beleköpnének az ünnepi levesbe, zsebre vágnák az étkészletet, felzabálnák a csirkesültet, a végén pedig egy trágyás bakanccsal szétvernék a terítéket a diófa asztalon, majd a hímzett abroszba fújnák az orrukat. Az ilyesmire sem lehet azonnal reagálni, mert az ember csak áll meredten és arra gondol: ilyen nincs, egyszerűen ilyen nincs. Pedig van.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Cefi
@Ludmilla: ...analfabéta, hazaáruló, orbáncsicska, szarevő, fideszállat...
solidedge
Ha tudná Mészáros, hogy egyszer majd őt viszik el a rendőrök nem hívogatná őket.
bakegya
@nyanya001: A TOLVAJ RENDŐRÉRT KIÁLT-sajnálom ,erről az előadásról is lemaradtunk,pontosan úgy ahogy a NEMZET VŐJE IS azt rikácsolta,SENKINEK SEMMI KÖZE AZ Ő ÉS A PEREPUTTY ÜZLETI ÜGYEIHEZ,DE MÉG A VAGYONGYARAPODÁSUK TÁRGYÁHOZ SEM-minden le van szabályosan papirozva!!!DDD
HETEN ÜLTEK,GYŰLTEK, EZEK IS, MINT A GONOSZOK !!!HAJRÁ SAJTÓSZABADSÁG be lettél tiltva MÉSZÁROS STRÓMANNN ÁLTAL .
advocat
Hát és szóval. Mészáros Lőrinc oly okos, hogy még azt sem tudja mit tehet, és nem tehet. Marha tehetséges ember. Viszont a főnökét rendesen "kiszolgálja". És mily nagyeszű a pártfogója. Én bizony égnék a helyében. Úgy barátilag is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.