Olyanokat akar tagadni a jegybank, amelyet nem is állítottunk Matolcsy doktorizásának megbicsaklásáról szóló cikkünkben. Helyette beismerik, hogy később folytatja a tanulmányokat.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
"" You know ""...Muha-ha-ha-ha-ha-ha...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
karma1
Hat a schnittpaja bacsi is megigerte az egben lakozo mamajanak, hogy akkor is diplomas lesz, ha kisebbsegi gyerekek hullanak az egbol. Legfeljebb majd ugyesebben fogja beszerezni, nem ilyen pancser modon...

Javaslom kuszaszem elvtarsnak, hogy o is inkabb az Ecserin nezzen szet, ott elobb kap doktorit, aztan ha a nyelvvizsgara kerdeznenek majd ra, legfeljebb benyogi, hogy "rekedt vagyok, nem tudok beszelni"...Oszt jonapot... Vagy kerdezze meg a vidaildit, hogy o hogy csinalta...
Clavigo
"" You know ""...Muha-ha-ha-ha-ha-ha...
RonaGyuri
Matolcsy nem panamázik

S még csak nem is ez a legnagyobb sületlensége a derék pártkatonának

Lentner Csabus vendégeskedett „Az ATV péntek esti műsorában”! A Matolcsy féle pénzügyi kultúra nagykövete és őt kérte fel Matolcsy arra, hogy legyen Phd.-s konzulense. Most abból az apropóból kérdezték, hogy: „Matolcsy György már nem folytatja doktori tanulmányait a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen, ahova még 2014-ben jelentkezett. ”.
Nos ez a derék pártkatona igazán lenyűgöző volt, főleg annak fényében, hogy a derék bank-elnök nem tudta teljesíteni a formai előírásokat.
Ennek ellenére ilyeneket azért ki tudott magából préselni, hogy „a tudományos és szakmai tevékenysége Matolcsy Györgynek, több mint egy Phd-fokozat, Matolcsy több mint egy Phd tudományos fokozat”. Ami lássuk be nem semmi, de rátett egy lapáttal (vagy azonnal deflálta???): „Matolcsy továbbra is magas szintű tudományos és szakmai munkát végez, mert az MNB vezetése önmagában tudományos munka”.
Puff neki ez már szinte vetekszik a piros pöttyös baba-popsikkal! =))
Azonban mindez semmi ahhoz az igazi pártkatonai teljesítményhez képest, hogy: „A témavezető szerint egyébként is karaktergyilkosság zajlik, és ’egyesek Bokros Lajos Panamában szerzett diplomájával akarják egy szintre hozni Matolcsy tanulmányait’!”
Nos ami Bokrost illeti – bár egy-két szélhámos fírkász bepróbálkozott, de elég elolvasni a bankár (ja ő tényleg ért a témához) bármelyik cv-jét -: Megpályázott és elnyert egy ösztöndíjat és „Egy évet hallgatott nyelvészetet, irodalmat, gazdaságtörténetet és gazdaságpolitikát a panamai Állami Egyetemen”, majd ez idő alatt többször járt a szomszédos országokban elsősorban, elsősorban Costa Ricában. Ezzel kapcsolatban azt írja, hogy „ekkor gyűjtötte össze későbbi doktori disszertációja anyagának egy jelentős részét”! =))
Sámannus
Azt várja, hogy majd putyinul tanulhasson. Amikor iskolába járt még az volt a módi, valósággal az anyatejjel szopta magába. A nyugatiakat úgy is le kell cserélnyi.
Azért ír könyveket, hogy magyarul tanuljon a világ. Bár ahhoz, hogy méhszaros hogyan lopjon többet, inkább a büntető törvénykövet kell írni, mint gazdaságit.
qxy
Ezt kár is lett felhozni. Mindenki meg tudja venni ha akarja. Ha van pénz, minden van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.