A vártnál korábban, már hétfőn a parlament elé kerül a törvényjavaslat, ami formálisan a külföldi egyetemek magyarországi működését kötné engedélyhez, valójában pedig a CEU ellehetetlenítéséről szól - értesült a 444.hu.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
"Megszólalt az USA. Az Egyesült Államok is megszólalt a magyar törvénytervezet ügyében. David Kostelancik, a magyarországi nagykövetségét vezető ügyvivő azt írta, Washington nagy aggodalommal tekint a javaslatra, amely súlyosan akadályozná a világszerte kiváló hírnévnek örvendő CEU működését Budapesten. Az Egyesült Államok ellenez bármilyen törekvést, amely veszélyezteti az Egyetem működését vagy függetlenségét - áll a közleményben."
verőce21
Felesleges rettegni meg nem történt dolgok miatt.
A magyar kormány nem fogja kitiltani a CEU-t. Felesleges ilyennel riogatni. Persze sokan azt hiszik, a zsebnérónak nem kell egyetem, csak stadion. Aki egyetemre jár, az túlképzett lesz, birkameneten skandáló fideszes káposztafejnek. De nem így van. Nem ezt akarja a magyar kormány.
Ha nem lesz igazam, itt bárki megtalálhat. De csak akkor fogadom el a kritikát, ha a CEU-nak el kellene hagyni Magyarországot. Ilyen pedig nem lesz!
Nessy
Persze, hogy nem az egyetem kell nekik! A pénz felhasználásba kívánnak bele avatkozni, meg a kinevezésekbe!
Legyen már Orbán Ráchel, vagy valamelyik "magasan képzett haver" az egyetem boakonstrektora, és minden rendben lesz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.