A férfi teljesen összeomlott a két halálos áldozattal járó baleset után a Blikk értesülései szerint.

Fel fog épülni sérüléseiből O. Á., aki március közepén két halálos áldozattal járó balesetet okozott a Szentendrei úton, kocsijával rendkívül nagy sebességgel hátulról ütközött neki egy lámpánál álló autónak – olvasható a Blikk cikkében.

A két balesetet szenvedett autó métereket repült és három lámpaoszlopot is kidöntött, a vétlen autóban ülő Janza Richárd 21 éves ifjúsági világbajnok kajakos és barátja, D. Richárd a helyszínen szörnyethaltak.

A sofőr vérében jelentős mennyiségű alkoholt találtak, ő maga súlyos gerincsérülést szenvedett a balesetben, egy ideig úgy tűnt, le is bénul. A férfit még a kórházban előzetes letartóztatásba helyezte a rendőrség – olvasható a cikkben.

A lap úgy értesült, a férfi jobban lett, és már át is szállították a tököli rabkórházba, azonban a történtek miatt teljesen összeomlott.

Mivel két rendbeli halálos baleset okozását követte el bódult állapotban, a Blikk által megkérdezett ügyvéd szerint akár 7 és fél évet is kaphat, amit nem nagyon szoktak felfüggeszteni. A vezetéstől pedig örökre eltilthatják.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
A hét és fél év ezért igen kevés. Mondjuk indulónak a duplája. Aztán a jogászok tárgyalhatnának a ráadásról.
simmering73
Az ilyen esetekben a normál gyilkosság tételeit alkalmaznám. Kettős gyilkosságért életfogytiglant. Hogy legyen már végre elrettentő példa a többieknek is. A közutakon túl olcsó az emberélet.
Yoda69
Csak 7 es fel ev let kioltott eletert ?
Ez vicc. Itt nem balesetrol van szo hanem gyilkossagrol. Eletfogyt Lenne a realis buntetes.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.