Csak akkor gondolkodik el a főpolgármesteri székért való újrainduláson Tarlós István, ha a főváros mozgásterének feltételei nagyon megváltoznának.

Ahhoz, hgy 2019-ben újra elinduljon a főpolgármesteri székért, Tarlós István szerint a főváros mozgásterének feltételei közt elég sok változásra lenne szükség. 

A III. kerületi polgármesteri poszttal is biztatják, de ez a főpolgármester szerint olyan lenne, mintha visszaülne érettségi után az iskolapadba.

(Index)

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Bolondistók nem több de sokkal kevesebb lesz a mozgástered, ha marad a fütyisz, ha meg nem marad te eltűnsz a békafenekében örökre!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
Bolondistók nem több de sokkal kevesebb lesz a mozgástered, ha marad a fütyisz, ha meg nem marad te eltűnsz a békafenekében örökre!!!
Eladott Ország
Majd eldönti Orbán Viktor Fényestekintetű Népmegváltó Felszabadító Harcifélisten, hogy újrázhass. Aki ebben az országban él, pontosan tudja, hogyan működik a Fidesz­hálózat. Mert náluk a hernyótalpas, pofátlan nyomulás, sunyiság, hazudozás feltétlenül agyafúrtságnak minősül, ha alombéli csinálja.
CsipkeRózsa
Részben megváltozik, a budapesti épületek, egyéb tárgyak területén már szabad kezet kaphat, mert Orbán már mindent elvett Budapesttől. Ezekben a kérdésekben nincs további feladat, nem kell a mozgástér.
namihami
A kezdeti kérdés az, hogy egyáltalán van-e neki mozgástere.
Szerintem még abban is ki kell kérnie a Gazdája véleményét és engedélyét, hogy melyik kezével törölje ki a s...t.
aremy
@namihami:törölje meg a szaros száját!!
Qqberci
Piftike! Aki qrvának áll, ne sírjon, ha b@sszák...
namihami
@Qqberci: Vagy: Aki bérbe adta a seggét, az tartsa.
coni
"A III. kerületi polgármesteri poszttal is biztatják, de ez a főpolgármester szerint olyan lenne, mintha visszaülne érettségi után az iskolapadba"

Ez általában így működik ha megbukik valaki az érettségin. Fel se vették volna ha apuka/fidesz el nem intézi neki.
Bokros haveri kőrben, minden támogatás nélkül megszorongatta a milliárdokkal megtámasztott Tarlóst.
Ha mázlija van nem kell újráznia mint Ádernek (szegény olyan volt mint akinek a fogát húzzák).
papa.49
@coni: Ráférne némi művelődés a taplóspistire!!!
coni
@papa.49: Igaz, Bírom amikor végképp nem érti a kérdést akkor elkezdi a kérdező IQ-ját firtatni. És általában nem érti.
papa.49
@coni: Nem tudom miért de nekem igen ellenszenves a pacák, amellett hogy az eddigi működése kritikán aluli, amit a fővárossal csinált az borzalom, na persze ebben benne van a hazugovics főváros utálata is, de ha nem bírom a terveimet végrehajtani akkor felállok, és ott hagyom a posztot, de neki csak a POSZT volt a fontos!!!
Állítólag építészmérnök, de egy kerti budi építését se bíznám rá, az is biztos!!!
A viselkedése meg nem tükrözi az iskolázottságát picit se, ez egy tajtparaszt!!!
Eladott Ország
@papa.49: A Budapesti Műszaki Egyetemen és a győri Közlekedési és Távközlési Műszaki Főiskolán folytatta tanulmányait és szerzett mélyépítő mérnöki oklevelet, azaz üzemmérnöki képesítése van, nem építészmérnök.
papa.49
@Eladott Ország: Kösz a segítséget, de viszont itt rögtön felvetődik egy újabb kérdés akkor a metró beruházásban neki ,,otthon kéne lennie,, akkor miért ilyen impotens módon csinálta???
Vagy a metró nem volt elég mély???)))))))))))))))
Eladott Ország
@papa.49: Tarlós csak térden állva szolgál a betevőért. Pontosan olyan, mint a kormány és az egész búbánatos NER. Rövidlátó, ostoba tapló. A metró neki nem mély volt, hanem magas, mint nyulnak a lórács.
Sámannus
Ez a balfasz kecskebak, szerintem putyin hordájában szeretne élni.
Ott lenne mozgástere a nyelvének is.
papa.49
@Eladott Ország: Tudod emlékszem mikor még a Demszky volt a főpolgi mennyire tudta mit kellene csinálni, persze a Demszkynek is volt rengeteg hibája ez kétségtelen, de a bolondistók még azt a szintet se üti meg!!!
Eladott Ország
@papa.49: www.blikk.hu/aktualis/szazmilliot-is-erhet-demszky-nyaraloja/2vcvhrr
Beérett Marx tőkéje: Százmilliót is érhet Demszky nyaralója.
Azért Demszky Gábor sem pazarolta a drága idejét főpolgármestersége alatt, a szabad madár guanószaros forradalmára. Gyűjtögetett öregkorára hogy, legyenmit a tejbe aprítani.
Rijeka - Megtaláltuk Demszky Gábor Adria-parti nyaralóját. A főpolgármester nyilvánosság előtt féltve titkolt, 130 négyzetméter belterületű pompás üdülőháza Abbáziától harminc kilométernyire, egy isztriai kisfaluban, közvetlenül a tenger fölött egy romos ház alapjaira épült. Az ingatlanszakértő szerint értéke az érte kifizetett ötmillió forintnyi eurónak immáron sokszorosa. Mindezt a havi 671 ezer forintos bruttó fizetéséből szorította ki. Igen spórolós főnix madár fajta.
papa.49
@Eladott Ország: Ezért is írtam neki is volt rengeteg hibája, talán még bűne is...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.