Nyílt levélben fordult a Momentum elnökéhez, Fekete-Győr Andráshoz Ungár Péter, az LMP elnökségi tagja, azok után, hogy az álomgyilkos párt nem támogatta a zöldek népszavazási kezdeményezését Paks2 ügyében. Az LMP öt kérdésben nyújtott be népszavazási kezdeményezést a Nemzeti Választási Irodának, a Momentum viszont - hiába ellenzik ők is Paks2-t - nem állt be az ügy mögé, mert az LMP kérdései szerintük nem jók. Ez már a második ütközet népszavazási kérdésben a két párt között. Az LMP tolta a Nolimpia kampányt, a Momentum viszont nemet mondott a ligetes népszavazás kérdésére is.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
coni
Szerintem is a Fidesz diktálta le a Momentumnak az olimpiai népszavazásra vonatkozó kérdést (nem véletlenül ment át). Az olimpiával ellentétben a Fidesz Paksról nem mond le, ezt tudva a Momentum semmilyen kérdést nem fog támogatni, így Paksot nem lehet megakadályozni (2014-ben kellett volna).
Béla333
Az LMP valamelyik kérdése csak átmegy! Ha jól emlékszem most is bent van vagy 15 még el nem bírált népszavazási kérdésük!
Egyébként Lázár nemrég vágta az LMP fejéhez a Parlamentben, hogy mivel szinte egyetlenként az LMP képviselt Paks ellenes álláspontot 2014-ben és ezzel is csak 5%-ot ért el, ez azt mutatja (nekik), hogy ennyi atomerőmű ellenes emberke van az országban!
Ami persze hazugság!
coni
@Béla333: Lázár inkább úgy értette, hogy az LMP-nek nem hoz szavazatot paks erőltetése mert választói nem ezt várják. Ahogyan ezt sokszor leírtam Neked az LMP szavazói többnyire protest szavazók és nem érdekli őket az LMP zöld programja.

"A többi vizsgált társadalmi csoport szerint azonban az orosz megállapodás kiszolgáltatottá teszi hazánkat. Leginkább a DK (71 százalék), és a Jobbik (62 százalék) szavazók gondolják így, míg legkevésbé az LMP szavazói és a bizonytalanok - de az ő esetükben egyértelmű többségben van ez az álláspont."

www.publicus.hu/blog/paksi_atomeromu_boviteserol/
Béla333
@coni: 21.33
Én mint az LMP volt szavazója pontosan azt vártam az LMP-től, hogy utasítsa el ezt a költséges, titkos, az országunkat az oroszoknak kiszolgáltatottá tevő és hosszú évszázadokon át a sugárzó szeméttel bennünket szennyező beruházást.
Egyébként csak úgy kíváncsiság kedvéért te tudod, hogy hogyan tudnak ilyen felmérést készíteni, hogy az egyes pártok szavazói mit gondolnak? Ahhoz ugye először is tudni kellene, hogy mondjuk a 2014-es szavazáskor ki hogyan szavazott?!
Szerintem ez a felmérés nem lehet pontos, szerinted?
coni
@Béla333: Többször leírtam Neked, hogy én a saját környezetemben is láttam, hogy azok akik az LMP-re szavaztak nem azért szavaztak rájuk mert egyetértenek a programjukkal (több családtagom úgy szavazott rájuk, hogy közben folyamatosan szídja azokat akik a megújuló energiára voksolnak és megrögzött atomenergia pártiak) így bár elsőre meglepődtem ezen az eredményen de én már értem az okokat. Sok protest szavazója van az LMP-nek és ezek hosszú ideig nem tartanak ki mellettük, csak amíg nincs jobb.
Én megrögzött zöld párti vagyok, de én más okból nem szavaztam már 2014-ben az LMP-re (szerintem elárulták a szavazóikat, így engem is).
Béla333
@coni: 22.17
Az LMP most is ugyanazt mondja/vallja mint amikor 2010-ben bekerült a Parlamentbe.
Így a kiselőadásod, hogy becsapott téged az LMP az nem lehet őszinte.
Mivel az LMP nem változott,, neked meg most már nem felel meg, akkor talán a te értékítéleted változott meg, nem az LMP-é!
De már unalmas ezt a gittet rágni, talán azt áruld el, melyik az a párt, amelyikben nem tudtál csalódni ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.