http://24.hu/belfold/2017/04/01/a-jobbik-szetplakatolja-az-orszagot-hogy-a-fidesz-lop-ezert-keresunk-keveset/A párt szerint a Fidesz emberei napi 2200 millió forintot tesznek zsebre az EU pénzéből. A plakátokon párosával látható majd Orbán Viktor és Mészáros Lőrinc, Habony Árpád és Rogán Antal – tájékoztatott. Jakab Péter elmondta, hogy a Jobbik által indított “Valódi nemzeti konzultáció” egyik fő tanulsága szerint az embereknek elegük van a miniszterelnök környezetében tomboló korrupcióból és a bérek, a nyugdíjak, az oktatás és az egészségügy helyzetével.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Azert ez a jobbik-rosszabbik is ert am valamit a lejaratokampanyhoz...:o))) Hogy az emberek meg veletlenul se menekuljenek botka karjaiba, azt irja, hogy a fidesz TALAN MEG TOBBET LOP,. mint annakidejen a kommunistak (szocialistak)
Mirol karattyol ez a szerencsetlen? HOL loptak ennyit a kommunistak? Meg a szemelyi kultuszos rakosi matyi ba is csak kispalyas lehet orbanek mellett, labdaba se rugna, ha ma elne...

Jobbik-jobbik,... ne almodozz, mert a Ludas Matyi torveny nagyon emlekeztet a Robinn Hood torvenyre... Az se jott be, ezt is megszivjatok...
Peller Anikó
@kamra: elempésbéla módi, a gyurcsány a hibááás, hogy ma naponta 2 milliárdot lopnak a fideszék.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.