Mélypont volt ez a hét. Orbán Viktor aláírásával minden magyar felnőtt postaládájába bedobtak hat hazugságot, és hazudtak az egyetemről, a mogyorókrémről és a hatályos törvényekről is. Most már nem csúsztatnak, elkennek, vagy más megvilágításba helyezik a valóságot Magyarország vezetői, hanem mondandójuknak minden eleme hazugság lett. Nem csupán hazug következtetéseket vonnak le a valóság egyes elemeiből - mint tették ezt múlt ősszel a népszavazási kampányban - hanem már a kiindulópontjuk is hazugság. Már az sem igaz, amire reagálnak.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Equus
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SystemError
Ki lesztek rángatva a parlamentből, ez már csak idő kérdése. Okosabb lenne a látszatot fenntartani úgy csak életetek végig kell majd szégyenben élni...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
SystemError
@papa.49: Mtvaostromos fizetett álmagyarokban nem bízhatunk, akik ennek a tizedéért vérre mentek akkor. Ma meg csöndben védik a ligetet a valton alkalmazásában! Szóval marad a népharag. Eljön az ideje. Szerintem 2018 után nagy fordulat lesz néplélekben.. Sajnos egyéni szinten nem úgy múlik az idő, mint közösségileg, de múlik...!:) A közvéleménykutatások kezdenek ellentmondásosak lenni, szóval repedezik a hit..
papa.49
@SystemError: Igen igazad van, de ez vér nélkül nem fog menni, mert a koszos fütyisz ezer körömmel ragaszkodik a hatalomhoz, meg a ,,fejóstehenéhez,, a néphez!!!
SystemError
@papa.49: Vagyis ők fogják kikényszeríteni...:)
Klubtag
Annyira nem hülye ez a politikai kurzus, hogy saját maga alatt vágná a fát,
Józan ésszel másra nem lehet gondolni, mint hogy...
a patkányok és a süllyedő hajó este áll fenn...látni kell, hogy a menekülés előkészítése folyik.
Mártír módjára vesztenek majd, gondolván a mártír módjára való visszatérésre.
Lesznek akik oroszországi dácsáikba vonulnak majd vissza kellő védelem mellett (erre való a Paks2 hitele) és lesznek akik a Fülöp-szigetekre "emigrálnak".
papa.49
@SystemError: Ez látható ha visszagondolsz 2006 októberére, a hazugovics azon mesterkedik, hogy a ,,rendkívüliállapotot,, be lehessen vezetni, a megfelelő törvények már készen vannak erre az esetre, szépen apródonként adagolva, megtilthatják a csoportosulásokat, lehallgathatják a telefonokat, korlátozhatják a médiát, a nettet, a kereskedelmi adók is csak a kormány híreit közölhetik, stb. erre hajt a tetves hazugovics!!!
papa.49
@Klubtag: De remélem a nagy többség itthon marad és lesz ,,alapanyag,, a rendcsináláshoz, rabszolgaként dolgozhatnak a mai urak!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.