A Jobbik országos plakátkampányt indít, hogy bemutassa, miért alacsonyak a bérek, miért nem jut pénz nyugdíjemelésre, oktatásra, egészségügyre Magyarországon – közölte Jakab Péter, a Jobbik szóvivője szombati sajtótájékoztatóját követően az MTI érdeklődésére.

Megfogalmazása szerint a korrupciót nem láthatatlan emberek követik el valahol egy messzi-messzi galaxisban, hanem kisemberek konyhapénzét lenyúló "fideszes nagyurak".

„Ti dolgoztok. Ők lopnak.” – a Jobbik plakátkampányt indít a korrupcióról

Fotó: Facebook/Jobbik Magyarországért Mozgalom

A plakátokon párosával látható majd Orbán Viktor és Mészáros Lőrinc, Habony Árpád és Rogán Antal.

Jakab Péter elmondta, hogy a Jobbik által indított "Valódi nemzeti konzultáció" egyik fő tanulsága szerint az embereknek elegük van a miniszterelnök környezetében tomboló korrupcióból és a bérek, a nyugdíjak, az oktatás és az egészségügy helyzetével.

A Jobbik szóvivője elmondta: a korrupció ma Magyarországon éves szinten 400 milliárd forint kárt okoz. Ez azt jelenti, hogy minden magyar munkavállaló egyhavi fizetését korrupt politikusok és haverjaik vágják zsebre szemrebbenés nélkül. Ennek kimondása szerinte nem negatív kampány, hanem "kőkemény igazságkampány".

„Ti dolgoztok. Ők lopnak.” – a Jobbik plakátkampányt indít a korrupcióról

A 2004-es uniós csatlakozás óta napi szinten 2,2 milliárd forint uniós forrás érkezik Magyarországra, ám ez a pénz az "ő zsebükbe" kerül – fűzte hozzá.

A fideszes földesurak pont ugyanúgy lopnak, ha nem jobban, mint ahogyan azt a szocialisták tették.

A mostani kampány célja, hogy ráébredjenek az emberek, csak a mérhetetlen Fidesz-korrupció felszámolása után juthat pénz bér- és nyugdíjemelésre, oktatásra és minőségi egészségügyre.

„Ti dolgoztok. Ők lopnak.” – a Jobbik plakátkampányt indít a korrupcióról

Ehhez pedig az kell, hogy 2018-ban a leendő Jobbik-kormány a lehető leggyorsabban bevezethesse a Lex Ludas Matyi elnevezésű antikorrupciós törvénycsomagot és a "földesúradót, mert a lopott pénz visszajár annak, aki megdolgozott érte" – hangoztatta Jakab Péter, a Jobbik szóvivője.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Bizonyára Simicskától jön a pénz plakátokra, mert már herótja van, hogy őt kihagyják! Ő volt Orbán tanítómestere. Később a tanítvány lekörözte a mestert.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Szókrakész
@Aki Én: Nekem minden oldal lopkodása, korrupciója szétpréseli a szívem.
Mert nekem nem vagy bal vagy jobb oldalon dobog.
És nálam nem úgy van, hogy a jobb kézzel nyomott egykezes fekvőtámaszra jobban ver, mint a balosra.
Egyformán izzadok.
Aki Én
@Szókrakész: Mégis, mintha a legkorruptabb csoportot védenéd állandóan. Tényleg olyan, mintha kezdenéd elveszíteni a józan ítélőképességed.
evacica
Lophatnak, mert hagyjuk! Már rég el kellett volna zavarni ezt a korrupt tolvaj kormányt! megérdemeljük!
Szókrakész
@Aki Én: Nem véádem én őket.
Csak szeretnék tükröt tartani a baloldal elé.
Vegyék már észre, hogy a baloldali politikusok ugyanolyan tolvajok, mint a jobboldaliak.
Lopás az lopás.
Az összeg mindegy.
Az már más tészta, hogy a köcsög fidesz degeszre lopja magát.
De a baloldal ültette a nyakunkba a fideszt.
Ők ágyaztak meg Orbánnak.
Az ő saruk, amit most át kell éljünk!!!
kukac50
Az MSZP is lopott a Fidesz meg gátlástalanul többet lop, még törvényeket is hoz a saját lopásuk könnyítése érdekében.Ezért élhetnek ma Magyarországon családok 40 -50 ezer forintból,Ezért hoztak törvényt a csalónak hazugnak mondott rokkantakra aminek a táblázatát politikusok állították össze, hogy a fizetésük szerint járt egy ideig 90 ezer forint rokkant nyugdíj a táblázat szerint csak 40 ezer vagy 30 ezer jár 60 éves korra ez azt jelenti,hogy az öregségi nyugdíja is ilyen alacsony fog lenni. Elcsalta a Fidesz ilyen alapon a rokkantak igazi járandóságát. Igaz Mészáros Lőrincnek nagy szüksége van rá,mert Őt támogatja a Fidesz.
Őt is csak egy öltönybe fogják eltemetni,ott legalább már igazságosabb lesz a helyzet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.