A Fidesz szerint egy olyan furcsa koalíció alakult ki az ellenzéki oldalon, amelyben a baloldalt Soros György, a Jobbikot pedig Simicska Lajos rángatja, finanszírozza.

Németh Szilárd, a kormánypárt alelnöke vasárnap Budapesten tartott sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott, a Jobbik szombaton indított sok százmillió forintos plakátkampánya a végső bizonyítéka annak, hogy a Jobbik egy milliárdos pátja, Simicska Lajos pedig marionett bábuként mozgatja Vona Gábor pártelnököt.

Kiemelte, a milliárdos Simicska Lajos azt követően gondolta úgy, hogy "kell keresnie magának egy parlamenti pártot", miután a Fidesz-kormány nem úgy táncolt, ahogy ő gondolta, sőt a parlamentben neki nem kedvező döntéseket is kezdeményezett. "Vona Gábort meg is találta, meg is vette dekára" – mondta Németh Szilárd, hozzátéve, Simicska Lajos a Jobbiknak juttatott pénzért cserébe azt kérhet a párttól, amit akar.

Fidesz: a baloldalt Soros, a Jobbikot Simicska rángatja

A Fidesz politikusa szerint Vona Gábor utasításai alapján a Jobbik teljesen meg is változott. Németh Szilárd hangsúlyozta, a Jobbik elnöke nem először cselekszik így. "Jól láthatjuk, hogy a pénzért és az áhított hatalomért, amelyet beígért neki ez a milliárdos, (...) Vona Gábor bármire képes" – mondta, hozzátéve, hogy a Jobbik vezetőjének a mostani médiamegjelenésért teljes egészében el kellett árulnia régi önmagát, a "Jobbik lelkét" és régi szavazóit. 

Németh Szilárd szerint ezért lehet azt látni, hogy a "Jobbik rendezvényein gyakorlatilag nincsenek emberek", hiszen korábbi támogatóik nem kértek abból a pálfordulásból, amelyet a régen magát nemzeti radikálisnak nevező párt végrehajtott "pusztán azért, mert Simicska Lajos megvásárolta őket".

A Fidesz alelnöke a Jobbik pálfordulásának részeként említette, hogy a párt szerinte "agyonhallgatta" a kvótanépszavazást a részvételi arány csökkentéséért, majd nem szavazta meg a betelepítési kvóták ellen kezdeményezett alaptörvény-módosítást, továbbá "végig összeállt azokkal az álomgyilkosokkal", akik az olimpia megbuktatásával akartak maguknak új politikai esélyt teremteni.

Németh Szilárd szerint utóbbi miatt a Jobbik meg is kapta a dicséretet "Heller Ágnes csodafilozófustól" és Kőszeg Ferenctől, a Magyar Helsinki Bizottság volt elnökétől. "Ők keblükre ölelték a Jobbikot, és azt mondták, hogy a Jobbik nélkül bizony mi nem tudunk semmik sem lenni" – fűzte hozzá.

A kormánypárti politikus kitért arra is, hogy a Jobbikkal ellentétben a Fidesz-kormány nem engedett semmiféle üzleti, vagy politikai nyomásgyakorlásnak, és ezután sem fog. Ellenben az nagyon nagy kérdés, hogy "Vona Gábor milyen hűségesküt tett Simicska Lajosnak" – folytatta Németh Szilárd, arra is rákérdezve, hogy a Jobbik vajon nem azt ígérte-e a milliárdosnak, hogy kormányra kerülésük esetén újra gyarapíthatja majd a vagyonát.

Németh Szilárd a Közép-európai Egyetem (CEU) mellett kiálló szervezetekre és tiltakozókra vonatkozó kérdésre válaszolva azt mondta, az elmúlt napokban "kiderült, kik azok, akik Soros emberei Magyarországon". Hangsúlyozta, a "Soros-egyetemnek is be kell tartania a magyar törvényeket, a Soros-egyetem sem áll a magyar törvények felett", a felsőoktatási törvény tervezett módosítása pedig ezt, vagyis tiszta és törvényes viszonyokat szolgálja.

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Perwool
@Klubtag: Tudtad?Németh Szilárdot csak azért tartják, hogy Kósa okosnak tűnjön.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Klubtag
Szánalma: ez a fidesz-kdnp szellemi színvonala...a'la Németh Szilárd.
Perwool
@Klubtag: Tudtad?Németh Szilárdot csak azért tartják, hogy Kósa okosnak tűnjön.
Perwool
A Fidesz meg az állami kasszából finanszírozza magát!

A magyar parlamentben jelenleg egyetlen párt van, a Fidesz, amelynek országos szervezetét George Soros, nemzetközi tőzsdespekuláns segítségével építette ki.
Azután pedig Simicska lopta nekik a pénzt..
coni
Simicska és Soros nem most kezdte a bábszínházat, csak újra cserélték a lerongyolódott bábokat.
Szókrakész
Semmi újat nem mondott.
Max nem mondja ki az egész igazságot.
Soros rángatja a jobbikot is.
Nem véletlen volt huzaVona cukisodása, liberókhoz, zsidókhoz dörgölőzése.
Perwool
@nyanya001: Már nem csak a saját zsebüket... tudod saját láb...
Eladott Ország
"Az az ország megérett a pusztulásra, ahol Németh Szilárd és Kósa Lajos tart közös
sajtótájékoztatót. Ott holnaptól nem kel fel a nap, jégeső veri el a vetéseket és a disznó
kukorékolni kezd. Vagy valami hasonló. Külön­külön is súlyos a két ember, de így együtt egészen extrém élményt nyújt a kiselőadásuk. Annyi szerencsére elmondható, hogy IQ szempontjából gyakorlatilag mindegy, hogy együtt, vagy külön idegesítik a társadalmat és beszélnek eszeveszett ostobaságokat."
Béla333
"..a baloldalt Soros, a Jobbikot Simicska rángatja"

A Fideszt meg egy grazi beteg rángatja!
bakegya
TI PEDIG NEM CSAKKK SZÉTLOPJÁTOK MAGYARORSZÁGOT,DE SZÉT IS BASSZÁTOK A JOGVÉGZETT GAZDAÁLLATOTOKKAL AZ ÉLEN!!!
desiro
"A Fidesz politikusa szerint Vona Gábor utasításai alapján a Jobbik teljesen meg is változott. Németh Szilárd hangsúlyozta, a Jobbik elnöke nem először cselekszik így."
Ezt honnan tudja a zsírdisznó, talán ő adta ki az utasítást.
Nessy
És önt Németh Szilárd, Kósa Lajossal egyetemben? Igaz magához már hajókötél kell, hogy megmozdítsák!
Eladott Ország
"Rezsi Szilárd a kulturális bölcső. A csepeli proligyerekből tanítóbácsivá cseperedett, először SZDSZ-­es, majd fideszes politikussá erősödő birkózószövetségi elnök és rezsinagyonbiztos jelenleg a magyar emberek, a magyar családok és a magyar gyermekek megvédésével megbízott lépegető exkavátor pozíciót tölti be. Szellemiségében is. A rettentően nagy baj ott van, hogy ez az ember nem egy csepeli kocsma asztalánál osztja az észt a hasonlóan cizellált lelkű­agyú kollégáinak, hanem jelen esetben a magyar kormányt képviseli."
Nessy
@Eladott Ország: Amilyen a kormány, olyan a "képviselője"!
Cefi
Fidesz: a baloldalt Soros, a Jobbikot Simicska rángatja.
Szilárdot pedig a görcs.
bencemacska
@Cefi:ma, 16:02
A cím után szabadon!
Ha nem olvasom végig az előttem szólókat, nem előzöl meg!
Igaz, hogy én Szilárd helyett Fideszt írtam volna!
bencemacska
Én azt olvastam ki rezsiszilárd fejtegetéséből, hogy elismerte mit, mennyit, miért kaptak Simicskától! És most mindezt a Jobbik kapja, ez fáj a legjobban!
Főleg az a legnagyobb baj Simicskával, hogy azt is meghatározta hova kell tenni az általa magánvagyonná alakított közpénzt. A ostani "átalakítók" meg zsebre teszik.
Persze változott/nőtt a gazdaállat részesedése is!!!
Cefi
@bencemacska: Szívesen átadnám. Sajnos nem lehet törölni. Először én is ezt akartam írni. De az illusztráción az a hombár fej, az a minden értelem hiányát sugárzó tekintet megigézett...
bencemacska
@Cefi: ma, 16,32
Hát, ránézésre, de őt hallgatva is az jut eszembe, nemcsak az ökölvívás, hanem a birkózás is károsítja az agyat!
Hát még a kontár labdarúgás!!!
papa.49
@bencemacska: Azért ennyire nem károsítja az agyat az ökölvívás, meg a birkózás, csak neki SOHA NEM IS VOLT!!!
bencemacska
@papa.49: ma. 16:55
Igazad van, nem mindegy milyen szintről romlik valami!
feco fero
Szilard! Te aztan tudhatod h az altalatok milliardossa tett szarhaziak mit es mennyit kovetelhet es kitol!
A masik kulonbseg pedig h oket masok fizetnek titeket pedig mi akaratunk ellenere!
A harmadik pedig h a ti kutyatok volt Simi vajon miert is lett az ellensegetek?
A sotet jovotok pedig Lőrincbe testesul meg.
Akkor mi lessz veletek es vele?
quadrocopter
A baloldalt Soros, Orbánét meg Kocsis-Melegh Málé rángatja!
papa.49
Bunkórezsiszilárd te meg a gazdád farkát rángasd hevesen, és ne pofázz addig se!!!
nezelodo
Szilárdka, hogy ti milyen hülyének nézitek az országot! Azt hiszed, hogy nem tudjuk, hogy azt a zombit a Lajos alkotta meg saját játékos kedve és az anyagi vágyai szerint?!
Hát most dobta az öntelté vált marionett bábuját, avítt, megunt, lejárt szavatosságú lett, szóval használhatatlan. Csinál magának másikat, a modern korszellemnek megfelelőt, a fiatalok által támogatottat, és azt futtatja. A régi már a múlt, csak még nem tudjátok, és el se tudjátok képzelni! Nem baj, annál nagyobb lesz a sokk despotáéknál!
Cefi
@bakcsubakka: Meg is lesz baszva a szájuk széle.
Grafix69
Hogy takarodnál már el a kurva anyádba te hazudozó zsíros malac , rohadtál volna meg mikor a világra jöttél.
Hofipisti
"..a baloldalt Soros, a Jobbikot Simicska rángatja", középen meg a pávatáncosnak húzzák - széles fronton!
JAJMÁR
Nagyon rángathatja vki a rizsapártot.
Logikus, ha őket rángatják, másokat is rángatnia kell vkinek, meg egyáltalán... mindig más lop csal hazudik...

Ők aztán soha!
Desischado
ennek meg mi a baja? Talán fáj, hogy a lajos nem nekik osztja a zsozsót? Hát ilyen, mikor más lesz a "kiskedvenc"!
eugen4402
Mindenkit rángat valaki...
A baloldalt Soros, a Jobbikot Simics, Putyinnak maradt a Fidesz.
kiscsillag66
@Desischado: Na, az ilyeneket hozza a gólya, mert anya nem szül ilyen embert!
magyarbakancs
"Fidesz: a baloldalt Soros, a Jobbikot Simicska rángatja."
titeket meg egy skrizófrén elmebeteg rángat.
Az idióta gondolatit kiszolgáljátok és még meg is hasonultok.

skizofrénia a különböző szerepekben való működés lassan előrehaladó, folyamatos zavarát eredményezi, elsősorban a munkahelyen és a magánéletben. A rendszeresen megjelenő és folyamatosan súlyosbodó tünetek skizofréniára utalhatnak.Téveszmék - nem a valóságból táplálkozó személyes hit, például paranoia (követnek valakit, összefogtak valaki ellen) vagy nagyzásos téveszme. Bizarr téveszmék - például valaki azt hiszi, hogy marslakók szabályozzák a gondolatait. Hallucinációk - nem létező dolgok észlelése, például képzeletbeli hangokat hallása. Inkoherencia (összerendezetlenség) - logikátlan gondolatok. Érzelemmentesség, vagy nem megfelelően kimutatott érzelmek. Folyamatos olyan érzés, hogy valaki figyeli. Munkahelyi, illetve társasági helyzetekben nem megfelelő viselkedés. Társasági izoláció. Problémák a személyes higiéniával. Ügyetlen, koordinálatlan mozgás.
Jozefina
Fidesz meg a KDNP egymás farkát rángatja. Na és akkó mindenki jól elvan!!!
vonotok
Téged meg anyád amikor a világra húzott. Csak az a baj, hogy meg is sérültél. Oszt úgy maradtál.
evacica
Ha ezt a Rezsi Szilárdot meglátom az élettől is elmegy a kedvem! Ekkora balféket keveset lát az ember,csak a fideszbe!
kukac50
Orbánt meg Putyin zsarolja és rángatja mint a dróton rángatott majmot.
Ezért támadta meg a CEU_t és a civileket!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.