Elértük, hogy jelentősen visszavegyen az 500 milliárdos gigaközbeszerzésből a kormány, de ez nem elég, a Fidesz-kormány azonnal vonja vissza a most 200 milliárdos tendert is! Mint ismert, február 27-én jelent meg a Közbeszerzési Hatóság hivatalos lapjában egy felhívás, amely kereken 500 milliárd forintos keretközbeszerzés keretében várt ajánlatokat a Nemzeti Fejlesztési és Stratégiai Intézet hatáskörébe utalt építési beruházások megvalósítására vonatkozóan. Mivel túl nagy keretösszegről szól a közbeszerzés, ráadásul a pénzügyi fedezete sincs meg a gigatendernek, ezért minden előzmény szerint valószínűsíthető volt, hogy fideszes haverokra van szabva a kiírás, ezért az Európai Csalás Elleni Hivatalhoz (OLAF) fordultam.

Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Es kozben rengetegen kopkodnek tovabbra is Juhaszra, ... meg az Egyuttre,... Meg mindenkire, aki ki akarja emelni a magyarokat a disznosz@rbol...
Nem tudom , miert jo az - a fideszen kivul - barkinek is, hogy hazudjon, csaljon, lopjon, ha hatalmon van...
papa.49
Egy normális ország normális, (nem szenilis) kormány a 2. 3. ilyen fiaskó után lemond, vagy legalább felajánlja a lemondását, ITT ILYEN SZÓBA SE JÖHET, az elszabadult hajóágyú módjára törnek, zúznak mindent maguk körül!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.