Ahogy azt a 24.hu-n Baksa Roland megírta, Matolcsy György elhasalt a doktori iskolában, mert hiányzik egy középfokú nyelvvizsgája. Az ATV Egyenes Beszéd című műsorában Lentner Csaba, Matolcsy témavezetője, aki egyébként a jegybanki alapítványoknál az elnök beosztottja, reagált a cikkre. Az ügyben “magánemberként nyilatkozott”, azt mondta, a tudományos és a szakmai telejsítménye Matolcsy Györgynek több mint egy PhD fokozat. Tehát Matolcsy György több mint egy PhD tudományos fokozat. Hozzáteszi, “a szakmai és publikációs tevékenysége magasan megüti a PhD-vel szemben elvárt követelményeket.” Szerinte a “folyamatok mennek tovább”, és a MNB elnökeként Matolcsy igenis végez tudományos munkát. Lentner Csaba a tényeket egy “karaktergyilkossággal” intézte el.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Igen! A pöttyössegű kuszaszem több mint egy phd fokozat!!!Ő egy G E C I !!!
kisrigó
Nem baj, majd kap Lentner elvtárstól egy tiszteletbeli PhD-t, oszt jónapot! Egyébként is Gyurcsány és Soros együtt lopták el a hiányzó nyelvvizsgát. Vagy egy kis idő után elmegy Debrecenbe, majd ott megoldják ezt a bagatell problémát. Mocsai is jól járt Debrecenben. Aztán dolgozhat a "személyzet", egy kettőre összedobják az a tetves PhD-t.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.