Az Iránytű Intézet közvélemény-kutatásáról ír a Magyar Nemzet, amiben nem csak politikusok, hanem politikai háttérszemélyiségek népszerűségére is rákérdeztek.

Ebből kiderült, hogy Mészáros Lőrinc ha hajszálnyival is, de népszerűbb Gyurcsány Ferencnél, Andy Vajnát pedig gyakorlatilag imádják a magyarok.

Egyedül Habony Árpád az, akit minden párt szavazóinak többsége elutasít, még a fideszesek is. (A Fidesz-szavazók többsége egyébként Mészáros Lőrincet is elutasítja.)

Mészáros Lőrinc népszerűbb, mint Gyurcsány Ferenc

A jelek szerint a magyarok a nonkonfrontatív szürkeséget mindennél jobban szeretik, talán ez magyarázza Varga Mihály és Áder János előkelő helyezését a listán.

Szimpátia-index:

Habony Árpád: 23 százalék

Gyurcsány Ferenc: 28 százalék

Mészáros Lőrinc: 30 százalék

Vona Gábor: 43 százalék

Andy Vajna: 43 százalék

Botka László: 48 százalék

Orbán Viktor: 48 százalék

Tarlós István: 51 százalék

Varga Mihály: 57 százalék

Áder János: 62 százalék

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Jo kis aprilis elsejei trefa, kb. annyi az ertelme ennek a baromsagnak, mintha arrol tartananak felmerest, hogy jobb dolog-e a capaval csokolodzni, mint medvevel szeretkezni...

Azert neha mar szinte varom, hogy valaki azt is megirja, hogy "kinyilott a pitypang",... Vagy valami olyasmit, amitol ne meszaros meg a vajna pofajat tolnak az ujsagok a kepembe...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Equus
utilis utili gaudet... sok a tolvaj az országban. Ezért szimpibb méhszaros, mint az a volt miniszterelnök, akit nem sikerült szarral bekenni, bárhogy igyekeztek is, és még a fizetését sem vette fel.
namihami
Biztos, hogy a szorgalma, tehetsége és emberi nagysága emeli a Gyurcsány fölé.
De a Vajnapapa 43 százaléka is árulkodik a tulajdonosának munkaszeretetéről és munkabírásáról. Igaz, ezt az asszonykája, a Timike is elmondhatja magáról.
A Taplós pedig a jómodoráért és empátiakészségéért érdemelte ki ezt az előkelő besorolást.
karma1
Jo kis aprilis elsejei trefa, kb. annyi az ertelme ennek a baromsagnak, mintha arrol tartananak felmerest, hogy jobb dolog-e a capaval csokolodzni, mint medvevel szeretkezni...

Azert neha mar szinte varom, hogy valaki azt is megirja, hogy "kinyilott a pitypang",... Vagy valami olyasmit, amitol ne meszaros meg a vajna pofajat tolnak az ujsagok a kepembe...
coni
Ez az iránytű tuti nem működik. Vagy Felcsuton rakták le, ott el tudom képzelni, hogy 10-ből 3 ember nem meri megmondani, hogy nem csípi a malacfejűt.
A többi eredmény is hihetetlennek tűnik, a közmédiában nem is szerepel Habony így az emberek nem is ismerik, mi bajuk lenne vele. Sokan Petőfit sem ismerik, nemhogy a Habonyt.
Equus
@simmering73: Cicero, ha élne... szebb beszédet mondhatna, mint Catalinaról...
Szókrakész
Végre egy jó hír.

Gyurcsány a valós értékén lett beárazva.
Mészáros is jobb nála.
Pedig a mészaros aztán ott van a szeren.
Klubtag
Az egész eredménysor pedig a magyar nép morális állapotáról tanúskodik...
Equus
@Klubtag: ahham... és a megrendelő kívánságáról
Equus
@Equus: "Nyilvánosságra hozták a közpénzből működő Jobbik-pártalapítvány szerződéseinek listáját, amiből kiderül, a Jobbik-közeli Iránytű Intézet mellett többek között a Barikád, rovásírásos Wass Albert, és az Ismerős Arcok rockzenekar is kapott pénzt." (forrás: hvg.hu/itthon/20150522_Itt_a_lista_kiderult_kik_kaptak_kozpenzt)
Klubtag
@Equus: ..a két dolog összefügg...egyébként a drog, az alkohol és a közvélemény kutatások...nos ezek az igazán veszélyes "szerek".
Desischado
Remélem, nem valós a helyzet, mert sírva fakadok, ahol egy lőrinc, meg a vayna, népszerűbb Gyurcsány Ferencnél, aki százszor különb náluk! Szép kép lenne a magyar emberek IQ-járól!
kiscsillag66
Ez olyan, mintha élvezkednének azon, hogy hol tart Gyurcsány. Én azt mondom, csinálják csak, aztán majd jól meglepődnek!!!
Jozefina
Ennyir hülyék vagyunk, vagy a kérdéseket orbán állította össze. Minden esetre gyalázat!!!
Equus
@Jozefina: a válaszokat állította össze orbán vezír
evacica
@Desischado: Ha ez igaz, akkor ne csodálkozzunk, hogy ez az ország ott tart ahol tart!Tényleg szégyen már magyarnak lenni!!!
kukac50
Nekem akkor lenne népszerű ha egy kötélen lógna Orbánnal lámpavason. ne a nyakukra a kötelet kézre.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.