Luxusmagánrendelőt húzott fel otthona közelében Hajdú Péter. Az épület kész, már csak az orvosok hiányoznak, írja a Blikk.

A hírekkel ellentétben ez nem kórház, hanem magán szakorvosi rendelő

– vágott bele Hajdú, aki többek között urológussal, radiológussal, belgyógyásszal, plasztikai sebésszel és gasztroenterológussal szeretne kedveskedni a törökbálintiaknak a 170 négyzetméteres rendelőben. Elárulta: ez egy komoly, százmilliós beruházás.

Százmilliót fektetett Hajdú Péter új magánklinikájába

Körülbelül másfél éve dolgozom ezen a projekten, ezalatt folyamatosan konzultálva a tükörhegyi háziorvossal, aki szerint szükség van erre a rendelőre. Úgy gondolom, hogy ez valóban a törökbálintiak érdekét fogja szolgálni. Megnyugtatok mindenkit, az orvosokat nem én fogom kiválasztani, profikkal veszem körül magam. Az éttermemben sem én főzök vagy állítom össze az étlapot, ezt a részét azokra hagyom, akik ehhez értenek 

– hangsúlyozta az üzletember, aki Csisztu Zsuzsa férjével, dr. Ketskés Norberttel társult álma megvalósításához.

Ez magánberuházás, semmilyen pályázati pénz nincs benne. Van benne önerő és hitel, bár utóbbi elenyésző mértékű. Ez egy jövedelmező vállalkozás, de csak évek múltán fog megtérülni a befektetés

– tette hozzá Hajdú, aki következőleg plázát is tervez.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
@Donáld Tramp: b1.blog.hu/2016/12/15/meszaros_lorinc_nem_tartja_atlagembernek_magat
Mészáros Lőrinc azért pihizik luxusjachton, mert nem tartja átlagembernek magát. Csak az a baj, hogy Mária honban az ilyen földbuta, szaros csizmaszárból kinövő Mészáros Lölök, szervilis seggnyalók, NER szektatagok ,hűbéresek, vazallusok alkotják a nem átlagembert. Ezért jutottunk mára a balkáni szintre.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
@Desischado: Miből, miből? Hát csak abból, hogy szorgalmasan kidolgozzák a 36 órás napi munkaidejüket. A maradék elég a pihenésre, szórakozásra és minden egyébre.
Desischado
@namihami: Hát mondasz valamit.. Akkor nekünk miért nem megy ilyen jól?
namihami
@Desischado: Mert mi, ugyan nem önként s dalolva, de felajánlottunk a mi 24 óránkból (és az ezzel járó anyagiakból) 18-at a részükre. A maradék, minden szempontból, lett a mienk.
Yoda69
Sughattak neki a fideSSbol, hogy ide erdemes fektetni, mert a TB-t nem fogjak feleleszteni. Ez a jovo, mindenki fizetni fog mindenert, meg egy egyszeru vervetelert is.
Csak azt nem tudom akkor mi a frasznak kell fizetni a TB-jarulekot.
telegdilaci
Péterke az adóbevallásoddal minden rendben van?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.