A hazugságok sűrű erdején kell magának átverekednie magát annak, aki szeretne bármiféle rendszert látni abban, ami ma Magyarországon történik. A mostanában divatos kifejezéssel, alternatív valóságnak hívják azt a párhuzamos világot, melyet a magyar kormány egyre őrültebb kommunikációjával a hétköznapok tényei mellett felépített, és ezt próbálja rálőcsölni mindazokra, akik 2018-ban részt kívánnak venni egy demokratikusnak és szabadnak hazudott választáson. E hazugságok egyike, hogy kivezetik a piacról a letelepedési kötvények konstrukcióját, mert már nincs szükség az innen szerzett bevételekre. Nos, ez is épp olyan átverés, mit az az úgynevezett nemzeti konzultáció, mellyel ismét sokkolják azokat, akik nem kérnek a kormány alternatív valóságából.

Forrás: index.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
2016. december. 01. 17:15
""Még 2017-ben sor kerül a kivezetésre, ebben biztos vagyok" - fogalmazott Rogán. Nem sokkal később Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter a kormányinfón azt mondta, december 31-én szüntetik meg a letelepedési kötvényeket, de "lehet, hogy rosszul tudom"."
hvg.hu/gazdasag/20161201_letelepedesi_kotveny_rogan_lazar
namihami
Ilyen könnyű és főleg ellenőrizhetetlen pénzről nem könnyű lemondani. Nem is teszik meg a fiúk.
Jól jön még az a néhány centecske Timiasszony bugyellárisába (is).
colibri
Pontosan ezért kell naponta CEU-s botrány, konzultáció, meg mindenféle fidesses srosozás, simicskázás, hogy mind-mind együtt és egyenként elnyomja az olyan korábbi botrányos dolgaikat, mint a letelepedési kötvény.
Nagyra értékelném, ha az atombiztos közvéleménykutatók által "mért" magas fidesses győzelem előestéjén egy marha nagy Simicska bomba szerteszét szakítaná ezt a mai öntelt, korrupt hatalmat!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.