Tizenhét határsértőt tartóztattak föl péntektől vasárnapig a rendőrök az ország területén – tájékoztatta az Országos Rendőr-főkapitányság hétfőn az MTI-t.

A rendőrség honlapján olvasható statisztika szerint pénteken nyolc, szombaton kilenc jogellenesen az ország területén tartózkodó külföldit tartóztattak fel, állítottak elő és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron az egyenruhások.

A március 28-tól hatályos jogszabályok alapján a tömeges bevándorlás okozta válsághelyzet idején a rendőr az ország területén feltartóztathatja és visszakísérheti a határzárhoz a jogellenesen itt tartózkodó külföldit, ha nem merült föl bűncselekmény elkövetésének gyanúja.

Az elmúlt héten az ország területén összesen 35 migránst tartóztattak föl, és kísértek vissza a rendőrök. A megelőző héten – március 20-tól 26-ig – ez a szám 48 volt – derül ki a rendőrségi összesítésből.

(MTI)

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
Öngyilkosjelöltek-a magyar magyar orsos orbán felcsutkay vicctor király nem kegyelmez -hát nem tudtátok???
bakegya
Rogán tóni-és habrongy árpi viszont ad nektek letelepedési kötvényt és még magyar álompolgárságot is ,JÓ PÉNZÉRT-hát nem tudtátok,most megtudhattátok volna ha olyan jó arabok lennétek mint +A PHARANON+professzor úr,a NEMZET VŐJÉNEK JÓ BARÁTJA!!!D
nezelodo
@bakegya: Na a letelepedési kötvényes, meg a moszkvai fideszes vízumgyár papírjaival rendelkezők nyugodtan utazhatnak nyugatra, mert itt maradni azok sem akarnak. Látod, aki barátságba keveredik Orbánnal, meg a vejkóval, elhullanak. A professzor halála után nagy a riadalom az olajsejkek között is, ahol megfordult szimpla magánemberként a vejkó meg a százlábú hitvese. Azóta a klinikákon pihennek, ne hogy véletlen valami egzotikus mérget kajáljanak be.
bakegya
@nezelodo: kína vett egy halommegújuló energia szart tőlük,délkórea ugyanúgy,de állandó a garanciális javítgatás,mert nincs letesztelve a szajré,a mezőgazdasági export maszattal pedig nem is tudom mit pakolnak kifelé,mert hiszen itthon még a működő bio termelőket is beszántatta az újföldesúr haverjával a rétinéger.A palackos vízkizsákmányolásunk az gondolom működik mert igen szép vagyonokat tolnak össze belőle de csakkk az egyenlők,mint a MÉSZÁROS ZSENI,a tyukokat kinyírták,néhány hattyú miatt-EHHEZ IS CSAKKK NÉHÁNY ÁLLATORVOS KELLETT-MINT A ROGGYANTR TÓNI NÁZSA A NEMZET VŐJÉNEK APUKÁJA,VAGY ESETLEG A FÜREDI ÁLLATFELCSER A SPORTKÖZPONTOK IRÁNYÍTÁSÁNAK VEZÉRE-SZINTÉN -KUTYA MACSKA SINTÉR.megy ez a magyar gazdagság sikeresen az orbán által beüzemelt zsebekbe...csakkk a migrik ellenségeink-érdekes 17-ből a cikkk végére már 48 lett-így megy ez kis korrupció mentes kis hazánkban,csakkk győzzük követni a kurmány konzultációt2-3-milliárdból gondolom az is kell.
quadrocopter
Fú, vazze, egy egész tömeg ez a 17 menekült! Terrorkészültség nuku? Mozgósítás nuku?
Majd Oktondi felkerekíti 17.000 főre, akik kitépték a kerítést, de sokan jöttek repülőszőnyegen is, IFF azonosító nélkül!
nezelodo
Addig amíg a népek a napi 17 migrától rettegnek, nem foglalkoznak a kormány mintegy egymillió, többségében falun lévő ásott kút regisztrációjával, aminek a várható adóbevétele meghaladja a kormány által ellopott MANYUP összegét. Na birkák, lehet tömjénezni a migráktól megvédő vezért, és beletörődni a falusi zemberek újabb kifosztásába (rezsicsökkentésébe).

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.