A parlament rendkívüli tárgyalásba veszi a CEU ellehetetlenítésével járó törvénytervezetet – döntött a Ház, és ehhez Orbán Viktor szavazata is kellett. Az ülésteremből kifelé munkatársunk elcsípte a kormányfőt, és a szédítő tempóról kérdezte. Nincs ok az idegeskedésre – mondta Orbán.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cefi
@Csizmás Kond: Szekus cigány: válaszolj: van-e egyáltalán választási és szavazati jogod magyarországon? Ha van hogyan jutottál hozzá? Milyen alapon mocskolódsz bele a kommentekbe, te csaufattyú?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nagy Mária
Eddig is arra faragtunk rá, hogy hittünk.
Eladott Ország
nepszava.us/bartus-laszlo-orban-igy-akar-trump-kozelebe-kerulni/
Orbán a CEU elleni támadástól azt reméli, hogy az berepíti őt a Fehér Házba, világpolitikai tényezővé teszi, és a világpolitika legitim témájává avatja az összeesküvéselméletét, amely világszerte megerősíti a szélsőjobboldalt. Ebben a Breitbart fasisztáira számíthat. Felerősíti saját hangját a Fehér Házzal. Ki van ez találva. Ha nem Trump lenne az elnök, esélye sem lenne erre, és eszükbe sem jutott volna, hogy ilyen aljasságra vetemedjenek.
Eladott Ország
kanadaihirlap.com/2017/04/03/miert-van-annyira-utban-orbaneknak-a-ceu/
Emlékezzünk, nem volt olyan régen, alig 1-2 éve. A ”szent” jobbkéz, a Nemzeti Bank elnöke jópár száz milliárdot kisíbolt a Nemzeti Bankból reprezentatív épületekre, kastélyokra, műkincsekre. Közöttük 400 milliárd forintot (ez majdnem annyi, mint az egész magyar felsőoktatás költségvetési támogatása) „közgazdászképzésre”, aminek talpköve lenne Matolcsy György speciális közgazdasági elmélete, „hitvallása”. Hitvallást, meg küldetést emlegetni tudománnyal kapcsolatban aberrált gondolkodásra vall, – de ez a kisebbik baj.
Hanem itt van ez a nagy konkurencia, ami a művelődni, kutatni vágyó fiatalságot leköti. Ki a fene akarna hitvallást tanulni közgazdaság ürügyén, ha tudományt is lehet? Na, szerintem emiatt van útban nagyon ez a CEU. A Közgázt kiherélése már majdnem befejezett, de – ó fájdalom – a CEU oktatási metodikájába, témáinak megválasztásába nem szólhat bele a kormány. Hát hogy lesz így sikeres a „szent jobb” állami- vagyis közpénzekkel kitömött új univezitása?
Csizmás Kond
Akár hinni is lehetne a nyafogóknak ha a huszonvalahány gyanús egyetem közül nem csak a sörösgyuriéért rinyálnának...
silber13
Egy régi mondás jutott eszembe, ami pont erre a hírre passzol: " Ornátust öltött az ördög és farkával harangoz a misére!
Cefi
@Csizmás Kond: Szekus cigány: válaszolj: van-e egyáltalán választási és szavazati jogod magyarországon? Ha van hogyan jutottál hozzá? Milyen alapon mocskolódsz bele a kommentekbe, te csaufattyú?
nevemnick
Ha keresztre feszítteted magad, akkor talán elhisszük.
De ha lehet, akkor mihamarabb...
quadrocopter
Gecikém, higgyen neked az, akinek hernyótalpas volt az anyja, 7 év alatt széthazudtátok az országot, miért pont most mondanátok igazat, ami tőletek eleve testidegen?
Macskaszem
A magyar kormány meg a jószándék...a hét vicce.
Rockxy
Megézted már a ceu honlapját?
És most jövök onnan.
Ez egy kamu egyetem, egy parazitaelit képző.
Aszongya:
"Az egyetem hallgatói, tanári kara és alkalmazottai a közösség aktív tagjai magánemberként és szakemberként egyaránt. Tudásukat az állampolgárok és közösségeik életkörülményeinek javítására használják."
Hol?
Mikor?
Tud valaki javulásról ami a ceuból indult ki?
A devizahiteleseken tudnának segíteni példul?
Ha igen, miért nem segítenek?
Ez egy tök felesleges intézmény. Az van amit orbánék akarnak, nem amit a ceu.
Vagy az orbánbanda utáni időkre tartogatják a segítségnyújtást?
Akkor már nem lesz szükség rá!
Most kéne...!

De van még ilyen kamuképzés máshol is.
Rádióban hallottam, hogy egy hallgató, (nemtom melyik suliban) tudod miről írta a doktoriját?
Hihetetlenek tűnt elsőre, azt hittem vicc.
De nem.
Cipőfűzőkről szólt a tanulmány.
Hogy tudnillik a rockereknek milyen színű, meg hogy keresztbe fűzik, vagy nem, meg hogy a technósoké milyen, meg a nacionalistáké...
Na mennnyetek má...

Ha jól sejtem, ilyen helyekről kerülnek ki a statisztikusok is, akik jó pézér megmondják, hogy ki nyerné a választást, ha most hétvégén lenne.
A kuttyát nem érdekli...

További szép estét!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.