(...) 2017 Magyarország — nemzeti konzultáció. Zanzásítva valahogy így zajlódik le immáron hetedik éve. A Kedves Vezető szól, a birkák bégetnek, s mindent elfogadnak. Komolytalan és közröhej tárgya az egész, csak sajnos a mi pénztárcánk sínyli meg. (...)

Forrás: kapcsolat.hu
Feltöltő: Északi333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

3dwhite
Olyan nagyon eget rengetők és/v újdonságok nincsenek benne.
coni
Odadták Szilárdkának hogy otthon nézze át és ha érti a kérdéseket kinyomtatják 5Millió példányban.
Eladott Ország
kanadaihirlap.com/2017/04/06/nemzeti-inzultacio-2/
Az összes eddigi – darabonként 1 milliárdba kerülő – „nemzeti konzultációnak” becézett álságos parasztvakítás sorsáról semmit nem tudunk. Az első alkalommal még pontosan közölték, hogy hány érkezett vissza: 1 millió fölötti darabszám. De ezt követően, már csak annyit: több mint 900 ezer. Arról, hogy a 8 millió kipostázott, és az 1 millió körül visszaküldött kérdőívek válaszai mit tartalmaztak: egy hang se, sehol. Hányan értettek egyet az egésszel, hányan nem; mely kérdéseknél milyen volt az egyetértés, és milyen jellemző kifogások érkeztek – mély hallgatás. Valószínű, a szándék nem is ez volt – csak arra voltak kíváncsiak: van-e még milliónyi aktív támogató – hiszen biztos szavazóként ennek kb. a kétszerese várható. Szerintem föl se bontották a leveleket: lemázsálták a visszaérkezett pakkot, és elosztották egy levél súlyával: ennyi db érkezett vissza. Teljesen mindegy, hogy visszakülditek-e a hamis – és igen ügyetlenül manipuláló papírt. Ha három darab levél érkezne vissza, és mindhárom az „a” válasszal értene egyet, akkor a mai rezsim a „magyarok százszázalékos” egyetértéséről harsogna, ahogyan tette a tavalyi, érvénytelen népszavazás után.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.