Könnyű a Fidesznek ujjal mutogatni sorosistákra, balliberálisokra, Gyurcsányra vagy a migránsokra, amikor embertömegek tiltakoznak a különféle antidemokratikus intézmények ellen. Azt viszont már egy fokkal nehezebb kimagyarázni, amikor egyének is kiállnak olyan ügyek mellett, amit Orbánék csak romkocsmákban kiötlött ürügynek könyvelnek el. Azt viszont nem is lehet másra fogni, amikor különös szaktekintélyek nyilvánítanak véleményt. Louise Richardson, az Oxford Egyetem rektor-helyettese a közelmúltban csatlakozott a CEU Kuratóriumához. Orbán Viktornak, Magyarország miniszterelnökének írt levelében kiállt a Közép-európai Egyetem (CEU) tanszabadságért vívott harca mellett – írja a Népszava.

Forrás: ellenszel.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

82 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Equus
majd dojcstompi és pálfi exc. nagykövet úr egy üveg Tullamore és némi koksz mellett megmondják, kijafaszom az a okszford egyetem, és nekijek ne pofázzon egy rektorhelyettes, akit nem a Nemzettemető tezsvér nevezett ki
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
quadrocopter
@verőce21: Ha olvastad akkor miért szól a szád ökörséget - szivi?

("@JAJMÁR: Sokfélét összezagyválsz itt, a két írásban.
A lényeget kellene megértened, nem lehet feketén tudományt árusítani, mint a hasist, vagy LSD-t. Még egy sarki vegyesbolthoz is kell vagy nyolcféle engedély, így az egyetemhez is.
Ha ezt nem érted, nincs miről beszélni.")
verőce21
@JAJMÁR: (17:35) Már megint a tájékozatlanságodat reklámozod!
A P.A. Egyetem GAMF csapata fogyasztáscsökkentési autómotor építésben már már a fél világot tönkreverte. (Egy liter benzinnel ki tesz meg a leghosszabb távolságot?)
Most a napelemes autókkal kísérleteznek. Már Ausztrália. Dél-Afrika, és még vagy féltucat ország nagy nemzetközi versenyein bizonyították a tehetségüket. A Mercedes kiemelt figyelemmel kíséri a munkájukat.
Miféle innovációt képvisel a CEU?
verőce21
@quadrocopter: (20:29) És mit nem értesz? Mert ökrökre nincs időm "szivi".
quadrocopter
@verőce21: Legalbb azt próbáld megérteni, amit idehánytál - szivi! Az van zárójelben-szivi., hogy még te is értsd, amit firkálsz - szivi
Piciny kis butuskám!
JAJMÁR
@verőce21: Ezekhez a sikerekhez annyi köze van a Matócsinak meg a kormánynak, hogy annak ellenére is el tudták érni, hogy tulajdonképpen eltörölték a múltjukat, az iskolájukat!

"A Pallasz Athéné Egyetem 2016. július 1-jén alakult meg, amikor is az országgyűlés döntése alapján integrálódott a Kecskeméti Főiskola és a Szolnoki Főiskola. Az integrálódó intézmények nagy múltra visszatekintő, országosan elismert, a jelentkezők körében népszerű főiskolák voltak.."
Ja, és még ez is! Államérdek! "ndex.hu/gazdasag/2016/10/13/12_milliardert_epit_maganak_egyetemet_matolcsy/"
verőce21
@JAJMÁR: (20:58) Te a fidesz érdemeinek kicsinyítésére specializálódtál. Ezért írom, hogy "...Persze, "pár foxi-maxi diploma", az igen!"

De miféle innovációt képvisel a CEU? Vagy az csak olyan "egyetem", hogy "Tudja, Pelikán elvtárs, egyszer majd kérni fogunk magától valamit."? @quadrocopter:

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.