Soha nem szerepelt még olyan rosszul Magyarország a Freedom House éves jelentésében, mint most. A 2016-os évet összegző Nations in Transit című kiadványban a régió utolsó helyére csúsztunk vissza, Románia és Bulgária is megelőzött minket. A nonprofit nemzetközi szervezet hét mutató, többek között a kormányzás demokratikus minősége, a korrupció, a média függetlensége és a civil társadalom állapota alapján becsüli fel egyes országok demokrácia pontszámát. A jelentés 22 éve jelenik meg, 29 olyan országot vizsgálnak benne, melyek a kilencvenes években mind diktatúrákból kilábaló, demokratikus átmenet útjára lépő országok voltak, Kelet-Közép Európától kezdve a Balkánon át Eurázsiáig – írja a 444.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
@Ördögvadász: Ergo, amikor a 27 államfő egyezik meg, és ír alá valamit, az mind Soros terrorista? Hiszen a mi miniszterelnökünk is lelkesen aláír mindent ( van az a brüsszeli pénz), aztán itthon az ellenkezőjét üvöltözi a híveivel egyetemben, és milliárdokért "konzultál".
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Yoda69
@Ördögvadász: Ezt most tollba mondtak neked, vagy magadtol vagy ennyire okor(vadasz)
Desischado
Nem csoda. orbán hét év alatt lezüllesztette az országot, lassan tiszta Észak Korea leszünk, mert hagyjuk! Szégyen, gyalázat! De meddig még?!
teuton
@Ördögvadász: Idiota! Az EP javaslatait alairjak a 27 orszag kepviselöi! Vagyis a parlament dönt, esetleg a bitottsagokhoz utal ügyeket, nem minden marad meg vagy valtoztatas nelkül, de mire ala kell irni, addigra minden eldöntödött! Mondj csak egyetlen 1 döntest, amit zart ajtok mögött hozott Brüsszel (szerinted a varos dönt EUs ügyekben), es Orban nem irt ala!!!
teuton
@Ördögvadász: Analfabeta!!! Talan olvasni tanulj meg! A FH 1941-ben lett alapitva (hol volt akkor Soros?) es az USA kormanya finanszirozza 80-85%-ban. Tamogatni pedig penzzel barkinek szabad, ugyanugy, mint a partokat vagy a WWF-et..."Freedom House is a U.S.-based[4] 501(c)(3) U.S. Government funded non-governmental organization (NGO) that conducts research and advocacy on democracy, political freedom, and human rights.[5] Freedom House was founded in October 1941. Wendell Willkie and Eleanor Roosevelt served as its first honorary chairpersons. It describes itself as a "clear voice for democracy and freedom around the world". The organization was 66–85% funded by grants from the US government from 2006–15." Wikipedia
kukac50
Diktatúra van Magyarországon! Nem adhatnak jó osztályzatot mert a demokrácia a szólásszabadság az igazi tájékoztatáshoz való jog megszűnt. Helyette van hazug kormány hazug sajtó hazug TV .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.