A Jobbik százmilliós plakátkampánya a bizonyíték arra, hogy egy milliárdos, konkrétan Simicska Lajos áll a párt mögött – fejtette ki Kósa Lajos, a Fidesz frakcióvezetője a Tv2 Mokka című műsorában. Állítását az élet azon alapigazságával támasztotta alá, hogy „ami valaminek látszik, az az is”.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Mondják azok akik teletömték a CÖF öt pénzzel, hogy plakátoljanak nekik...ár megint az a kurva kettős mérce
Ludmilla
a fidesz mögött meg a közpénz,közmédia áll úgy,hogy erről nem kérik ki a nép vélemémyét,aljas,szemét tetvek...betojtak a jobbiktól
Eladott Ország
"Az érdeklődő állampolgár érdekes jelenség szemlélője lehet az elmúlt pár napban: a törpe
fölfuvalkodási folyamatának. A kisállatok kedvelői előtt ismert a jelenség, ami leggyakrabban a
macskáknál figyelhető meg, amikor úgy próbálnak ráijeszteni az ellenségre, hogy nagyobbnak látszanak, mint amekkorák: megvastagszik a farkuk, feláll a szőrük, és fenyegetően oldalaznak. Valami ilyesminek lehetünk tanúi most is. Adott egy kis ország, amelynek vezető törpéje világhatalmi tényezőnek képzeli magát, de ezt talpnyalóin kívül senki nem ismeri el. Valahogy tehát nagyobbnak kell mutatnia magát, mint amekkora. Volt már néhány kísérlete, de mindhiába. A nagyobb fiúk vagy lányok észre sem veszik, pedig sokat hepciáskodik. De amikor szavaznia kell az Európai Unióban, akkor behúzza fülét­farkát, és úgy szavaz, ahogy kell. Ebből azonban senkinek nem jut eszébe semmiféle nagyság, kell hát némi fenyegető oldalazás és felálló szőr. Persze tehet valakit naggyá az országépítés és a jó kormányzás. De ha építeni nem tud, akkor mitől fog nagy embernek látszani? Hát attól, hogy valami nála nagyobbat rombol le. Csak a kezdőlökést kell megadni, a fölfuvalkodás aztán már megy magától, le se lehet állítani." Egy dakota modásra híván fel a figyelmed Kupakdíjas Lajos. "Ha egyedül vagy, akkor ne próbáld bekeríteni az ellenséget!"
namihami
Enélkül a baromarcú nélkül szürkébb lenne a Fidesz. Vele viszont hülyébb. Igaz, nincs egyedül, hosszú, tömött sorokban állnak a hasonló ""Fidesz-agytröszt""-ök a háta mögött.
Pálinkafőző Rézüst
Kószalallancs, és az ő esze. Soha nem találkoztak még. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.