S akkor itt van a magyar kormányzat. Utolsó leheletig tologatva vissza Brüsszelt. Ami nem más, mint a mindent lebíró vas. Meg talán az acél és az atom országa. Mert mi másért választották volna jelképnek vas tércentrált, köbös fémrácsát. Acélból megépítve és Atomium-nak keresztelve. A nagyzolás szimbólumaként 165 milliárdszoros nagyításban. Hogy egy másik birodalom vezérét nevezték el az acélról? Hogy nálunk csak beruházások kapcsán emlegetnek milliárdokat? Lehetőleg az ablakon keresztül célba dobva az ismerős zsebekbe? Hogy az atom esetleg nemzeti atomtemetőt fog jelenteni emlékmű helyett? Ilyen piszlicsáré dolgokon nem akadunk fenn. Elvégre már gyűrődnek a hegyek, és legfőbb ideje konzultálni egyet. Most arról, hogy állítsuk meg a közeledő Brüsszelt. Holnap talán a tenger fenekére húzandó bugyi színéről. Esetleg a mélytengeri árkok feltöltéséről.

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Belföld
204
Durvul a keleti nyitás: Iránnal egyezünk meg atomerőmű-építésről

Erős hetet rendez Magyarország a Nyugattól elfordulásban. Kedden a parlament elfogadta azt a törvénymódosítást, ami a gyakorlatban lehetetlenné teszi a legnagyobb és legjobb amerikai egyetem működését Közép-Európában.

Szombaton pedig Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes és az iráni Atomenergia Hivatal vezetője, Ali Akbar Salehi fog aláírni egy szerződést a két ország együttműködéséről a nukleáris energetika területén, legalábbis a TehranTimes cikke szerint.

Konkrétan az a terv, hogy egy kicsi, 25 megawattos atomerőművet fejlesztünk közösen Iránnal, amit aztán Ázsiában és Afrikában fogunk értékesíteni.
24.hu/belfold/2017/04/06/hetfon-bezarattuk-a-ceu-t-szombaton-irannal-alairunk-egy-megallapodast-kozos-atomeromu-fejleszteserol/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.