Nem a CEU melletti tüntetést szervezőké az ötlet.

Nem a CEU melletti tüntetést szervező Oktatási Szabadságot csoport jelentette be a hídlezárásokat kedden este a Parlamentnél, hanem egy tőlük független jogvédő – olvasható az Index cikkében.

Az Oktatási Szabadságot csoport nem tervezi a hidak lezárását, de amint új akciót szerveznek, arról mindenkit értesítenek.

A hídlezárást Büki Zoltán civiljogi aktivista és a Demokratikus Magyarországért Civil Társaság jelentette be, anno ők alapították meg a Híd A Jövőbe (HAJ) pártot is a cikk szerint.

A bejelentésük értelmében kétóránként fognak lezárni egy-egy fővárosi hidat, a terveik szerint 

- 8 órakor a Szabadság hidat,

- 10 órakor a Lánchidat,

- 12 órakor az Erzsébet hidat

- 14 órakor a Margit hidat

- 16 órakor a Petőfi hidat

zárnák le.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Mindegy hogy ki csinálja, csak történjen végre valami!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Béla333
Mindegy hogy ki csinálja, csak történjen végre valami!!
Equus
@Béla333: Vhogy így kezdődött az NDK-ban is...
Eladott Ország
kolozsvaros.com/2017/04/04/majd-atmegyunk-a-hidon-ha-viszket/
Vagy pedig újabb győzelem elé néz Orbán? Ha kivágják az országot az Unióból, akkor lesz teljes a siker? A gyere haza fiatal projekt nem jött be. Végiggondolta azt mindenki, hogy mi fog
történni azokkal, akik külföldön dolgoznak, ha hirtelen nem lesznek uniós polgárok és elveszítik azokat a jogaikat, amelyek most megilletik őket? Hm? Akkor jó lesz, megnyugszik mindenki és végre szabadok leszünk? Legfeljebb majd agyonverjük azt a néhány százezer hazakényszerült honfitársunkat, akik megtapasztalták, milyen demokráciában, normálisan élni és hőbörögni kezdenek? Esküszöm, ezt is el tudom képzelni, hogy a másfél millió agyhalott képes lenne nekimenni a saját gyerekeinek, unokáinak is. Viktorért mindent.
Eladott Ország
"És most lehet azt lebegtetni, hogy Franciaország, Németország és 21 másik EU­ tagállam még az idén olyan ultimátumot intéz Magyarországhoz és Lengyelországhoz, amelynek értelmében vagy elfogadják a migránsok rájuk jutó áttelepítési kvótáját, vagy távoznak az Európai Unióból. Lehet most felébredni, hogy az EU­-t nem lehet zsarolni, és hogy az egységnek ára van, hónapokkal a magyar országgyűlési választások előtt attól tartok, ebben simán csúti cigány és bandája, Orbán malmára hajtják a vizet. Mert megint a kibaszott kvótára terelik a figyelmet, holott itt a jogállam hullája évek óta büdösödik. Európán belül."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.