Keményen visszaszólnak a lovas társadalom tagjai Lázár Jánosnak, amiért annyira meg akarta védeni botrányba keveredett államtitkárát, hogy megpróbálta a lovasokra tolni az ügyet. Ha már a Miniszterelnökség vezetője megszólította őket, elmondták: a kormány ezt az ágazatot is uralni akarja, a beruházások a mutyiról szólnak, és meg sem hallgatják a hozzáértőket.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Ezeknek a bűnözőknek sehol nincs keresnivalójuk a közéletben.
Farkas Flórián féle fél analfabéta alakok beleszólhatnak CEU féle döntésekbe? Ilyen emberek döntenek felsőoktatási ügyekben, vagy egyébként bármiben?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
"Ennek a három mondatot egymás mellé rakni nem tudó, kisírt szemű mangalicaszerelőnek egy évente alig 2 millió nyereséget termelő vállalkozása volt, mint sokan másoknak. Ez a
félanalfabéta ma naponta keresi meg a négy­ötszörösét annak, amit 9 évvel ezelőtt 365 nap alatt. Kizárólag állami megrendelésekből, közpénzből. Nem strómanság ez, nem korrupció ez, hanem egy észbontó, a nemzeti geciség korábban teljesen elképzelhetetlennek hitt új szintje. Ahol a műveletlen, tanulással semmiképpen nem megvádolható tsz ­elnök­helyettes beleröhöghet a pofájába a többdiplomás, több nyelven beszélő, megélhetésileg kényszerből több munkahelyen dolgozó magyarnak is. Nem egynek. A legtöbbnek. Szégyen és gyalázat!"
4,6 milliárd forintra becsülték a költségeit. Végül 6 milliárd lett belőle és szerencse vagy jóisten, nem tudom, de az a konzorcium végzi a munkálatokat, amelynek tagja Mészáros cége is. Arról a Mészáros Lőrincről van szó, aki saját bevallása szerint keményen megküzd és megharcol minden egyes munkáért. De sikerült? Igen, neki sikerült. Mert itt minden beruházás csak a mutyiról szól és a szervilis seggnyalókról"
Aki Én
Ezeknek a bűnözőknek sehol nincs keresnivalójuk a közéletben.
Farkas Flórián féle fél analfabéta alakok beleszólhatnak CEU féle döntésekbe? Ilyen emberek döntenek felsőoktatási ügyekben, vagy egyébként bármiben?
Fradigege
A lovastársadalom nagy magyarkodó. Túlnyomó többsége a zsírmoréra szavazott. Úgy, hogy kuss van köcsögök. Lézer Jani a gazdátok. Púcsítani neki!
Pálinkafőző Rézüst
@Fradigege: érdemes végigolvasni a cikket. Tanulságos. És úgy tűnik, kezdenek kigyógyulni a csőlátásból...
kiscsillag66
@Aki Én: De legalább olvasni tudnak. Gondolom, mert még senkit nem láttam, hogy papír nélkül beszélne.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.