Keményen visszaszólnak a lovas társadalom tagjai Lázár Jánosnak, amiért annyira meg akarta védeni botrányba keveredett államtitkárát, hogy megpróbálta a lovasokra tolni az ügyet. Ha már a Miniszterelnökség vezetője megszólította őket, elmondták: a kormány ezt az ágazatot is uralni akarja, a beruházások a mutyiról szólnak, és meg sem hallgatják a hozzáértőket.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Ezeknek a bűnözőknek sehol nincs keresnivalójuk a közéletben.
Farkas Flórián féle fél analfabéta alakok beleszólhatnak CEU féle döntésekbe? Ilyen emberek döntenek felsőoktatási ügyekben, vagy egyébként bármiben?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Eladott Ország
"Ennek a három mondatot egymás mellé rakni nem tudó, kisírt szemű mangalicaszerelőnek egy évente alig 2 millió nyereséget termelő vállalkozása volt, mint sokan másoknak. Ez a
félanalfabéta ma naponta keresi meg a négy­ötszörösét annak, amit 9 évvel ezelőtt 365 nap alatt. Kizárólag állami megrendelésekből, közpénzből. Nem strómanság ez, nem korrupció ez, hanem egy észbontó, a nemzeti geciség korábban teljesen elképzelhetetlennek hitt új szintje. Ahol a műveletlen, tanulással semmiképpen nem megvádolható tsz ­elnök­helyettes beleröhöghet a pofájába a többdiplomás, több nyelven beszélő, megélhetésileg kényszerből több munkahelyen dolgozó magyarnak is. Nem egynek. A legtöbbnek. Szégyen és gyalázat!"
4,6 milliárd forintra becsülték a költségeit. Végül 6 milliárd lett belőle és szerencse vagy jóisten, nem tudom, de az a konzorcium végzi a munkálatokat, amelynek tagja Mészáros cége is. Arról a Mészáros Lőrincről van szó, aki saját bevallása szerint keményen megküzd és megharcol minden egyes munkáért. De sikerült? Igen, neki sikerült. Mert itt minden beruházás csak a mutyiról szól és a szervilis seggnyalókról"
Aki Én
Ezeknek a bűnözőknek sehol nincs keresnivalójuk a közéletben.
Farkas Flórián féle fél analfabéta alakok beleszólhatnak CEU féle döntésekbe? Ilyen emberek döntenek felsőoktatási ügyekben, vagy egyébként bármiben?
Fradigege
A lovastársadalom nagy magyarkodó. Túlnyomó többsége a zsírmoréra szavazott. Úgy, hogy kuss van köcsögök. Lézer Jani a gazdátok. Púcsítani neki!
Pálinkafőző Rézüst
@Fradigege: érdemes végigolvasni a cikket. Tanulságos. És úgy tűnik, kezdenek kigyógyulni a csőlátásból...
kiscsillag66
@Aki Én: De legalább olvasni tudnak. Gondolom, mert még senkit nem láttam, hogy papír nélkül beszélne.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.