A Fidesz és a Fidelitas a hírek szerint hosszú kommunikációs offenzívára készül, Simicska Lajossal és Vona Gáborral a főszerepben.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
@eszegfu: A Fidelitasz kb. annyira civil szervezet, mint a CÖF! Mindegyiket pártunk és kormányunk finanszírozza a mi pénzünkből.
A hitelességük meg szót sem érdemel!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
már ezt is megértük: egy kormányzati képviselő töredelmesen elismeri, hogy az ő értékrendjükben az antiszemitizmus alapvető elvárás! =))
namihami
De ugye nem állami pénzből? Majd a fiúk összedobják a reggelipénzükből. Gondolni se merek arra, hogy állami pénzt költenek a Fidesz saját kampányára.
karma1
Na, az lesz az utolso csepp a poharban: indulni fog a Simicska-klan hadjarata is: ha Lajos meg hezitalna, akkor Adamnak - mint eros jobbikos szimpatizansnak - igen eros reakcioja lesz, o nem fog finomkodni...
Aki Én
Cáfolatok híján ez is megteszi. Közpénz van dögivel.
egyvandor
A jobbik plakátjaira közpénzen ellenplakátolnak a nertársak. Nagyon ügyes. Az ellenzék meg cicaharcol a "díszmandátumi" helyekért amiket a látszatért mégis csak meghagy nekik a fizesd.
Klubtag
Drága fideszfidelitasz ganégyár!
Egyetlen kampányfogás volna elfogadható a részetekről, ha közölnétek, hogy a szajrét visszateszitek a kasszába és elkotródtak a búsba (amíg még békésen megtehetitek), ha nem - akkor ugyan Gyurcsányozhattok, Sorosozhattok, Vonázhattok, Simicskázhattok - nem vagytok különbek, mint a sztálinista, rákosisita, kádárista mocsok-bagázs.
Bár őbennük pislákolt néha némi szégyenérzet, ti enélkül vagytok aljadékok.
eszegfu
Van még egyáltalán Fidelitas?! Én nem találtam semmiféle alapszabály módositást, amely passzolna az uj Ptk-hoz és ennek határideje 2017. márc. 15. volt. Ez után a Cégbiróságnak törölnie kellene, ha nem érkezett be eddigre a módositás...de valószinü, hogy nekik még ezt is lehet a többi civil szervezettel ellentétben!!
staro2
Mint ebben a harcban tökéletesen kívülálló,sőt ellenérdekelt, nagyon ütősnek találom a jobbik plakátjait.(En kettőt láttam,nem tudom van-e több)
Egyszerű üzenetek, Átlag Alatti János választópolgár is tökéletesen megérti. Ők ellopjá..ezért nincs az országnak normális ez meg az.
A plakátok üzenete: lehetne de nincs mert ez a 4 arcra beazonosítható emberszabású ellopta.

Ehhez képest az ha mondjuk simicska marionettbábként mozgatja vonát egy óriásplakáton annak igazán ütős üzenete nincs.
Átlag János ezt hova teszi? Megvonja a vállát és továbbmegy.
Ez persze legyen a fidesz gondja, de szomorú, hogy a baloldali ellenzék csak bénán bámul.
Nessy
@eszegfu: A Fidelitasz kb. annyira civil szervezet, mint a CÖF! Mindegyiket pártunk és kormányunk finanszírozza a mi pénzünkből.
A hitelességük meg szót sem érdemel!
eszegfu
@Nessy: Természetesen tudom, hogy mennyire "civil" szervezet, de papiron annak minősül! Csak nekem piszkálja a csőrömet -- különösen most a CEU kapcsán -- hogy elvi dolgok be nem tartásáért pillanatok alatt törölnek a Cégnyilvántartásból más szervezeteket, a Fidelitas pedig mintha a törvények felett állna?! Ezek után nekem senki sem mondja, hogy nem "pofára" megy ez is... miért nem veszi észre a cégbiró, vagy miért nem csináltak valami olyan "szürőt", hogy maga a rendszer leválogatja, akik nem hajtottak végre valamit... hiszen mindent az ügyvéd csak elektronikusan tölthet fel!
Nessy
@eszegfu: Csak, mert!
A hívek értelmi szintjének, és tisztességének ismeretében, nem tényekkel fognak cáfolni, hanem kicserélik a képeket ellenzéki politikusok képeire, meg lesz Soros kép minden mennyiségben.
A kommunikációjuk szinvonala egyenlő lesz egy lepukkant matrózkocsma részeg vendégeinek hajnali szövegeivel.
Pálinkafőző Rézüst
Fideszesék, ez annyira, de annyira dedós szint...,
eszegfu
@Nessy: 15:01 Igaz... ez a "csak, mert" az érvek nélküli kategória... nekünk. A "hiveknek" meg mindegy... a sima, redők nélküli agyukba ugysem lehet semmivel sem "barázdát" huzni...
Nessy
@eszegfu: Ezért illiberális hívők!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.