A politológus szerint a háború Simicska és Orbán között elkerülhetetlennek látszik, és a miniszterelnöknek arra kell készülnie, hogy komoly sebeket kaphat. Nem biztos, hogy politikai értelemben halálosat, de ez sem kizárt.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Ideje lenne eltakarítani a hordájával együtt ezt
az orosz Putyin bérencet.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
magyarbakancs
Nagyon hiteltelen lesz az egész ,mert mindketten nyakig benne voltak a pénz lenyúlásbán.
Most Simicska nem kap pénzt ezért beárulom Orbánt.
Olyan mint a homokozóban elveted a lapátomat beárullak anyunak.
nyanya001
@magyarbakancs: Aki ismeri Simicskát, az tudja, hogy vérbeli jogász, törvényt nem lép át!
Simicskára sok mindent lehet mondani, csak egyet nem, hogy el tudták bármivel is kapni. Ennek nagyon egyszerű oka van, főleg az, hogy okosabb, mint egy komplett jogi iroda. Ez a bátorságának az alapja. Nem is tudtak a Fidesszel addig semmit sem kezdeni, amíg Simicska kezelte a gazdasági ügyeit. Mindenki szidta Simicskát, de nem tudtak rajta fogást találni, mert a tökéletes találmány a jogszabállyal megalapozott vagyonszerzés rendszere jogtisztaságot és büntetlenséget biztosított neki és a vállalkozásainak. Az egész ugyan gyalázatos, de egyben törvényes, és ezeket a törvényeket azok alkották, akik most tele pofával mondják a nevét, de a törvényt simán megszavazták, amelynek alapján működött a rendszer.
Azonban az is biztos, hogy ő a Fidesz rendszerét fenntartotta, amely rendszernek az emberei vélhetően sem azzal az ésszel, sem azzal a jogismerettel nem rendelkeztek, amellyel Simicska. Viszont ha hibáztak, retteghettek, mert a hibákat Simicska rendszere bizonyára rögzítette, és ő az aki, ha megegyezel vele, tartja a szabályokat, de ha a határhoz hozzáérsz figyelmeztet, ha átléped, az ellenséged lesz.

Így lett ellensége Orbánnak is! Orbán átlépte azt a határt az oroszokkal való együttműködésben, amely határban még ifjú korukban egyeztek meg. Simicska nem pénzért, munkáért haragudott meg Orbánra, hanem elvi okok miatt!
Eladott Ország
@nyanya001: kolozsvaros.com/2016/02/09/azok-az-evek-amikor-polt-peter-simicska-es-orban-1-resz/
kolozsvaros.com/2016/02/10/azok-az-evek-amikor-polt-peter-simicska-es-orban-2-resz/
kolozsvaros.com/2017/04/03/tenyleg-semmi-tobb-ez-az-orszag-mint-allampolgari-jogon-hulyenek-nezett-szerencsetlenek-gyulekezete/
Tényleg semmi több ez az ország, mint az állampolgári jogon hülyének nézett szerencsétlenek gyülekezete, akik a hátukat tartják oda, hogy pénzéhes, hatalommániás, elszabadult kollégiumi szobatársak szíjat hasogassank belőle? Ez lenne a perspektíva? Simicskának már régen elő kellett volna állni a farbával, ha valóban olyan nagyon fáj neki, hogy bűnözők irányítják és teszik tönkre az országot. De ez az ember megúszni akarja ezt az egész történetet, ezért tolja a durcás, kegyvesztett stróman sirámait, mert most éppen a saját családja napjait keserítik meg. Ebben az országban viszont emberek életét keseríti meg naponta az a formáció, amelynek 25 évig Lajos aktív irányítója, agytrösztje volt, de ez áldott jó Lajosunkat egy pillanatra nem hatotta meg. Sem akkor, sem azóta, sem most. Egyszerűen miután a lopott szajrén összerúgta a port a kebelcimborával, akinek más elképzelései voltak a rendről, mint neki, jól megsértődött és két év alatt rájött, hogy úgy jön ki jól ebből a disznóságból, ha egy hasonló kaliberű pártot szabadít ránk. Hát nem tudom, de ha egy nem közönséges stróman személyes sértettségéből fakadó bosszúvágya egybeesik azzal a vággyal, hogy ez itt egy jobb ország legyen valaha is, és ennek eszköze a Jobbik, akkor szerintem az elmúlt, demokráciának hitt 25 évet nyugodtan lökjük ki a kukába. Mert akkor nekünk tényleg minden mindegy.
human
Hogy Simicska nyilvánosságra hozza hogy lopták szét az országot együtt Orbánnal annak a teljes büntetlenség lesz a feltétele. Ha ezt nem adja meg neki az új kormány akkor maximum a szurkálódás marad.
Sziszifusz
@human: 07:52
Szerintem Simicska akkor terít, amikor az Orbánnal közösen elkövetett bűncselekmények, büntetőjogi szempontból elévülnek. Ezek az ügyek politikai szempontból elévülhetetlenek, és ezért azok nyilvánosságra hozása csak Orbánnak árthatnak.
human
@Sziszifusz: Ez valóban így is történhet. Amúgy Orbán támogatottságát még politikai gyilkosságok sem csökkentenék. Inkább azt lehetne elérni vele, hogy az ellenzéki szavazókat és a bizonytalanokat aktivizálja.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.