A politológus szerint a háború Simicska és Orbán között elkerülhetetlennek látszik, és a miniszterelnöknek arra kell készülnie, hogy komoly sebeket kaphat. Nem biztos, hogy politikai értelemben halálosat, de ez sem kizárt.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Ideje lenne eltakarítani a hordájával együtt ezt
az orosz Putyin bérencet.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nyanya001
Ideje lenne eltakarítani a hordájával együtt ezt
az orosz Putyin bérencet.
karma1
@nyanya001: Aszondom ismet: Lajos, BORITS!
Eladott Ország
kolozsvaros.com/2017/04/05/amikor-a-pavatancos-egyszerre-tobb-bilit-rant-magara/
A helyzet egyre büdösödik, az egyértelmű. Ha én jól látom innen, vidékről, akkor a vezérnek
sikerült egy igen kínos helyzetbe navigálnia önmagát. Egyrészről ott lehet az Unió és bizony nem egy ország vezetőjének teli van a hócipője szabadságharcos Viktor ténykedésével. Ehhez jön a legokosabb Lajos széfjében elvermelt adatkupac. A másik oldalon viszont ott van Oroszország anyácska a maga elvárásaival. Praktikusan: innen jól kijönni már nem nagyon lehet. A pávatáncos mozgástere oly mértékben beszűkülhetett, hogy nincsen egyetlen talpalatnyi hely sem, ahová tolathatna.
egyvandor
@karma1: Lajos ülni fog Gorbánt meg körbesáncolják "osztjónapot".
karma1
@Eladott Ország: Olvastam, szuperjo cikk... Nana, hogy a propi kitiltotta a Kolozsvarost errol az oldalrol...
nyanya001
@karma1: A bringásnak meg kellett dolgozni a júdáspénzért.
karma1
@nyanya001: mar nagyon elpilledhetett, hogy nem is izelget bennunket,... Ezzel egyutt jo, hogy mar a ganedombon vanm, es nem itt,...:o))) Hulye szunyi...
nyanya001
@karma1: Szerintem most figyel és jelentget némi baksisért.
CsipkeRózsa
@Eladott Ország: A páva repülni is tud.
Béla333
"Ez a legnagyobb fenyegetés, ami eddig érte Orbánt"

Nagyon remélem el is bukik! Örökre!
karma1
@nyanya001: Hat akkor csak figyeljen, addig se tudjon orulni az eletnek: ugyis csak a szar tartja ossze,...:o)))) Tudod mit? Ez legyen az elete legnagyobb orome,...
Hellcat
Előre látom hogy pár hét és Simicska mindig is Sorosbérenc volt.
coni
Nálunk már történelmi hagyomány a csodavárás, de soha nem jött be. Ideje lenne ráeszmélni hogy se Brüsszel, se az USA, se a civilszervezetek és főleg nem Simicska fogja megvívni a saját csatánkat.
Attól a Simicskától várjuk a csodát aki évtizedekig fosztogatta az országot mint (univerzális) pártpénztárnok. Ha nem tartana az oroszoktól (teljes joggal) még ma is fosztogatna...
Eladott Ország
@CsipkeRózsa: A pávának segítünk lábbal is a repüléshez, hogy Azerbajdzsánig repülhessen.
Az Azeri elnök kinevezte a saját feleségét és Orbán neje meg gratulált neki - Mehriban Aliyeva a férje alelnöke lesz.
nemkati
@karma1: a propi kitiltotta a Kolozsvarost errol az oldalrol... ??? Mikor?? Hogyhogy nem vettem észre? Még jó, hogy néha magamtól belenézegetek, na meg @Eladott Ország: idézget onnan. De miért tiltották ki?
Béla333
@nemkati: 14.58
Kísérletképpen próbálj meg egy kolozsváros cikket beküldeni vitára, majd meglátod!
nemkati
@Béla333: Szomorú vagyok. :( Ezt találta szólni a propi:

Nem megbízható, kártékony kódot tartalmazó vagy más okból nem engedélyezett hírforrás
Nessy
@nemkati: Ebből a felsorolásból a "más okból nem engedélyezett hírforrás" a nyerő!
Eladott Ország
@nemkati: Ezért tiltották ki, de szótördelékből is ki lehet keresni az aktuális oldalt.
JAJMÁR
Nos, én ahányszor belépek ide, kapom a figyelmeztetést a böngészőmtől, hogy a Propeller nem biztonságos!
Eladott Ország
@Béla333: De az önállóan magyar kismalac történetét, még a kolozsváros cikkére lehetett hivatkoztatni. Amikor német koca emlőit csak a magyar kismalac nem szopta, kivéve a spanyol, portugál és a többi eu kismalacot. Igazolva a nagy magyar önállóságot a történelem könyvben. Ilyen a csúti féle elferdített, hamis történelem tanítás.
cikicakk55
A Kolozsváros nagyon jó oldal.Attól,hogy a propellerről kitiltották én nagyon gyakran olvasgatom.Mindenki írását szeretem,de kedvencem Edgar J. Swan.
Béla333
Ha már itt tartunk!
Ugyan miért nem tetszik a Propinak egy keményen Fideszt/Orbánt ostorozó honlap? Amelyik ugyan kemény, de nem hazudik?!
Akkor kinek a befolyása alatt van a Propi?
Az igazság vagy az érdek motiválja?
Eladott Ország
@Béla333: Valamikor beszólnak a Propi-nak és kitörlik utólag a cikket, a hozzászolásokkal együtt. A mai nap is volt egy.
hetöndöe
@Hellcat: Sőt,hetedíziglen az összes őse Sorosbérenc volt a Lalának.:-)
Béla333
@Eladott Ország: 17.25
Észrevettem már én is!
karma1
@nemkati: Mar eleg regen, honapokkal ezelott... Emlekszel? A cikk cime elott a bekuldo mindig fel van tuntetve, es ott volt a kolozsvaros mint bekuldo. Hat mar nem kuldhetnek be. (Egyebkent probald meg: probalj beirni egy linket a "Bekuldes" menupontba a Kolozsvaros cimevel - nem fog sikerulni... Szerencsere Eladott Orszag es masok is be szoktak kuldeni csak linket a hsz-eikbe, de en is inkabb magamtol nezegetek bele, hogy nekik mi a velemenyuk... Asszem, ezt a bringas intezte el, amikor meg nagyon aktiv volt ezen az oldalon...
human
És mi van azokkal az idős emberekkel akik a kormánypropaganda szerint Orbánt mentek megölni?
karma1
@human: Aaaa, azok lathatoan elkurtak, valoszinu mar otthon eszik a krumplilevest,...:o))))
Eladott Ország
@nyanya001: Lánczi András NER-filozófus a századvégbél tudósa, a fidesz szervilis seggnyalója, ejtőernyőse. Amellett, hogy a Corvinus Egyetemen végzettek teljes joggal és tömegesen elkezdhetik szégyellni a diplomájukat, megállapíthatjuk, hogy annál szomorúbb nincs, mint amikor egy kézivezérelt rendszer idáig süllyed: hogy a távirányító fölött önhatalmúlag rendelkező miniszterelnök családtagjai is elhiszik magukról, hogy kivételesen tehetséges emberek, hogy megérdemlik, hogy jár nekik a pódium és a beleszólás. Ez maga a pártállam definíciója és keresztmetszete, ahol a tudás, a teljesítmény, vagy az igazi tehetség kizsigerelt, üres fogalmakká devalválódtak. Innen már csak a züllés és a leépülés marad. Az rendben van, hogy lopnak (nem, dehogy van rendben), de amikor már minden kontár belepofázhat, oktathat, eldönthet, onnan a szürkeállomány előbb­utóbb elmenekül. Mert az az ország, ahol a Ráhelekkel elhitetik, hogy ők valakik, az szép lassan a senkik országa lesz. Ez a törvényszerű.
Eladott Ország
@human: Elébük állt Orbán magánhadserege, a TEK.
coni
Az a kevés híroldal amelyiknek még van valami köze az igazsághoz kényes egyensúly mentén próbál fennmaradni. Pl. elfogadnak állami hirdetéseket. Naivitás azt hinni, hogy ekkora ellenszélben megmaradhat médium, amikor lassan az RTL is kivérzik.
A FŐ OKA, HOGY A MAGYAROK NAGYON KIS RÉSZE HAJLANDÓ ANYAGILAG TÁMOGATNI EGY FÜGGETLEN HÍRPORTÁLT
Senki nem gondolhatja, hogy valaki a saját megtakarításából üzemeltet egy híroldalt azért, hogy néhány százezer embert informáljon.
magyarbakancs
Nagyon hiteltelen lesz az egész ,mert mindketten nyakig benne voltak a pénz lenyúlásbán.
Most Simicska nem kap pénzt ezért beárulom Orbánt.
Olyan mint a homokozóban elveted a lapátomat beárullak anyunak.
nyanya001
@magyarbakancs: Aki ismeri Simicskát, az tudja, hogy vérbeli jogász, törvényt nem lép át!
Simicskára sok mindent lehet mondani, csak egyet nem, hogy el tudták bármivel is kapni. Ennek nagyon egyszerű oka van, főleg az, hogy okosabb, mint egy komplett jogi iroda. Ez a bátorságának az alapja. Nem is tudtak a Fidesszel addig semmit sem kezdeni, amíg Simicska kezelte a gazdasági ügyeit. Mindenki szidta Simicskát, de nem tudtak rajta fogást találni, mert a tökéletes találmány a jogszabállyal megalapozott vagyonszerzés rendszere jogtisztaságot és büntetlenséget biztosított neki és a vállalkozásainak. Az egész ugyan gyalázatos, de egyben törvényes, és ezeket a törvényeket azok alkották, akik most tele pofával mondják a nevét, de a törvényt simán megszavazták, amelynek alapján működött a rendszer.
Azonban az is biztos, hogy ő a Fidesz rendszerét fenntartotta, amely rendszernek az emberei vélhetően sem azzal az ésszel, sem azzal a jogismerettel nem rendelkeztek, amellyel Simicska. Viszont ha hibáztak, retteghettek, mert a hibákat Simicska rendszere bizonyára rögzítette, és ő az aki, ha megegyezel vele, tartja a szabályokat, de ha a határhoz hozzáérsz figyelmeztet, ha átléped, az ellenséged lesz.

Így lett ellensége Orbánnak is! Orbán átlépte azt a határt az oroszokkal való együttműködésben, amely határban még ifjú korukban egyeztek meg. Simicska nem pénzért, munkáért haragudott meg Orbánra, hanem elvi okok miatt!
Eladott Ország
@nyanya001: kolozsvaros.com/2016/02/09/azok-az-evek-amikor-polt-peter-simicska-es-orban-1-resz/
kolozsvaros.com/2016/02/10/azok-az-evek-amikor-polt-peter-simicska-es-orban-2-resz/
kolozsvaros.com/2017/04/03/tenyleg-semmi-tobb-ez-az-orszag-mint-allampolgari-jogon-hulyenek-nezett-szerencsetlenek-gyulekezete/
Tényleg semmi több ez az ország, mint az állampolgári jogon hülyének nézett szerencsétlenek gyülekezete, akik a hátukat tartják oda, hogy pénzéhes, hatalommániás, elszabadult kollégiumi szobatársak szíjat hasogassank belőle? Ez lenne a perspektíva? Simicskának már régen elő kellett volna állni a farbával, ha valóban olyan nagyon fáj neki, hogy bűnözők irányítják és teszik tönkre az országot. De ez az ember megúszni akarja ezt az egész történetet, ezért tolja a durcás, kegyvesztett stróman sirámait, mert most éppen a saját családja napjait keserítik meg. Ebben az országban viszont emberek életét keseríti meg naponta az a formáció, amelynek 25 évig Lajos aktív irányítója, agytrösztje volt, de ez áldott jó Lajosunkat egy pillanatra nem hatotta meg. Sem akkor, sem azóta, sem most. Egyszerűen miután a lopott szajrén összerúgta a port a kebelcimborával, akinek más elképzelései voltak a rendről, mint neki, jól megsértődött és két év alatt rájött, hogy úgy jön ki jól ebből a disznóságból, ha egy hasonló kaliberű pártot szabadít ránk. Hát nem tudom, de ha egy nem közönséges stróman személyes sértettségéből fakadó bosszúvágya egybeesik azzal a vággyal, hogy ez itt egy jobb ország legyen valaha is, és ennek eszköze a Jobbik, akkor szerintem az elmúlt, demokráciának hitt 25 évet nyugodtan lökjük ki a kukába. Mert akkor nekünk tényleg minden mindegy.
human
Hogy Simicska nyilvánosságra hozza hogy lopták szét az országot együtt Orbánnal annak a teljes büntetlenség lesz a feltétele. Ha ezt nem adja meg neki az új kormány akkor maximum a szurkálódás marad.
Sziszifusz
@human: 07:52
Szerintem Simicska akkor terít, amikor az Orbánnal közösen elkövetett bűncselekmények, büntetőjogi szempontból elévülnek. Ezek az ügyek politikai szempontból elévülhetetlenek, és ezért azok nyilvánosságra hozása csak Orbánnak árthatnak.
human
@Sziszifusz: Ez valóban így is történhet. Amúgy Orbán támogatottságát még politikai gyilkosságok sem csökkentenék. Inkább azt lehetne elérni vele, hogy az ellenzéki szavazókat és a bizonytalanokat aktivizálja.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.