Az Index szerint Mészáros Lőrinc

olyan tempóval szippantja be a határon túli bizniszeket, hogy azt követni is nehéz,

tekintve, hogy már számolatlanul állnak a felcsúti polgármester rendelkezésére a cégei.

A lap most a gázszerelőből lett milliárdos cége, az Opimus muraui hotelje mellett pár száz méterrel talált egy nem kommunikált másik, Mészároshoz köthető osztrák síhotelt.

A booking.com oldalán találunk róla képet is:

Mészáros Lőrinc osztrák hotelt evett reggelire

A Kreischberg lábánál fekvő Hotel Ferien honlapján ugyanannak az osztrák cégnek (RELAX Gastro & Hotel GmbH) az elérhetősége van megadva, mint a már ismert helyi hotel honlapján, és aminek a tulajdonosa 100 százalékban a magyar Hunguest Hotels Zrt. ügyvezetője, a Mészáros-féle hazai hotelüzletekből ismert Schmidl Péter.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Pénztáros lőri csak báb...a viktátor vagyona gyarapszik éppen.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bakegya
ORBÁN rühellke hatalmas valaga alá gyűjtöget a lőrinc A NEMZET VŐJE meg is erősítette-"...senkinek semmi köze hozzá"!!!-a magyarok közt van néhány ezer patkány akik ezeket a lopásokat LEGALIZÁLJÁK...ÉS GYÁVÁK AHHOZ ,HOGY ORBÁN ORSOS VICCTORT ELSZÁMOLTATÁSRA KÉNYSZERÍTSÉK.
kukac50
A Gazdáknak ki nem fizetett támogatásból vette?
SystemError
Na megjött az esze..:) Ha majd kirángatja a nép, amikor megbukott rezsim és visszaveszik, amit ezek elloptak, azért marad majd kimentett vagyon is...
solidedge
Mészáros nyilatkozott, hogy régi álma egy hotelt venni a kenguruk földjén, ezért esett a választása Ausztriára.
evacica
@bakegya: Na azért a többi gyerekről is kell gondoskodni, Sára, Gáspár, Róza és Flóra részére is jár egy kis vagyon a nép pénzéből!
bakegya
@evacica: azok se szenvednek hiányt semmiben-SÁRA-BRÜSSZEL PATINÁS KÖVEIT koptatja egy brüsszeli orsos bürokrata oldalbordájaként-és szívja magába a ROGYADOZÓ "BÜDÖS LIPSI" KAPITALISTÁK TUDOMÁNYÁT...
GÁSPÁR-felházi-köröszténykIkiképző központos- tudHATJA MAGÁT -újföldesúri módban mint tudomásunkra jutott Nárcisz KUTYUSKÁT ŐRZI JÓZSEF NÁDOR BIRTOKAIN A HÓVIRÁGOS ARBORÉTUM ALJÁN.(OSZTATLAN KÖZÖSBEN A MÉSZÁROS LÖLŐ FÖLDI PARADICSOMÁBAN)PÁSSZIÓ,IDŐNKÉNT FELLENDÜL AFŐVÁROSI KOMFORTOS KECÓBA
A KÉT KISKORÚ CICUS MÉG ANYUVAL A KATASZTRÓFA VÉDELEM SZÁRNYA ALATT A CINEGÉBEN KÉSZÜL A SAJÁT KORINTOSZI LÁBAKON ÁLLÁSRA.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.