Koncz Zsuzsa dalban osztotta ki a Kedves Vezetőt. Márcisusi teltházas koncertjén debütált a Vadvilág című albuma, melyben látens utalásokat találhatunk Orbán Viktor miniszterelnökre. Habár koncz Zsuzsa soha nem ismerte el, hogy a kormányfőről énekelne, de nem csoda, ha a dalszöveget sokan úgy értelmezték, neki üzent.

Forrás: kapcsolat.hu
Feltöltő: Északi333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Melyik dalarol van szo konkretan? Par szoveget elolvastam, de azokban nem talaltam orbanra utalast... Csak az osszefogasra, a szeretetre, amirol O mindig is enekel... Remenyt ad...
karma1
Megtalaltam! Szuper! Dehat Zsuzsa mindig is ilyen volt: egyenes, szokimondo, remenyt ado... Felhet tole minden tisztessegtelen szandeku ember... (ember? orban mar reg nem az...)
Eladott Ország
Lehívott források nagyságát tekintve "SZÁRNYALUNK," és a kormány azt büszkén hirdeti
is, valójában sorozatot lehetne indítani – a Szulejmán előtt közvetlenül – arról, hogy milyen
fekete lyukak nyelték el azt irdatlan pénzmennyiséget, ami Magyarországra naponta, havonta, évente befolyt. "TALÁN ELBUNKUNK". Sajnos nem talán bunktunk el hanem ténylegesen. Aki viszont majd évek múltán tudni szeretné, a legvidámabb barakkból hogy lett Európa pöcegödre, az vegye elő többek között Lázár nyilatkozatát is. Amelyben elismeri, hogy ide jött a legtöbb pénz, és ez lett belőle. Felfoghatatlan pénzmennyiség mellett rohadó infrastruktúra, szociális­ és egészségügyi ellátás, kivéreztetett oktatás, példátlan dolgozói szegénység, megannyi tönkretett tisztességes vállalkozás, külföldre menekült százezrek, és a táskás szemű, milliárdos mangalicaszerelők. Hogy ezzel még gátlástalanul verték is a mellüket, külön tragédia. Tegyünk ide egy adatot és ismételjük át: Magyarországon 2010 és 2015 között, azaz hat év alatt 1506 milliárd forint párolgott el úgy, hogy az elmúlt években naponta 2,2 milliárd forint érkezett Magyarországra. Ez alatt az idő alatt olyan cégekhez (beleértve állami cégeket is) vándoroltak ezermilliárdok, amelyek nemhogy fejlődtek volna (apropó Lázár pofátlan dumája) de leginkább tönkre mentek. De Magyarországon fordulhatott elő a fényes sikerek közepette például, hogy
-59 darab földbe ásott lyukra összesen 558 millió forintnyi uniós támogatást baszott el a
kormány Bicskén.
-660 millióba került, ráköltöttek még 140­et, így 800 millióért legalább üresen áll és
tökéletesen használhatatlan rakamazi Teknősház
-Hatvanban több mint 1 milliárd forintot égettek el egy gazos, idejekorán felújításra szoruló
bicikliútra és egy kerékpáros kalandparkra, amely balesetveszély miatt zárva van. A projekt
révén Mészáros Lölö zsírosodott. A soha nem látott mértékű uniós támogatás ellenére a
gazdaság stagnál, Bulgária kivételével mindenki elhúzott mellettünk. Az ilyen teljesítményt...
Eladott Ország
folytatás...ma, 14:22 jogállamban börtönnel jutalmaznak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.