Pár napja indította be az üzengetést Orbán Viktornak Simicska Lajos fia, Ádám. A Magyar Nemzet kiadójának ügyvezetője ma újabb posztot tett közzé, folytatva az egyoldalú "levelezést" a miniszterelnökkel.

Az üzenethullám április 2-án indult, amikor Simicska Ádám nehezményezte, hogy lesifotósok köröznek a házuk körül. Azóta is dől belőle a szó.

Most épp egy köszönő oklevelet tett közzé, amit Orbán annak idején az apjának nyújtott át:

“A nemes szándék, melyet oly sokan kinyilvánítottak, tettekké érik majd, s mi magyarok végre igazi közösséggé válhatunk, s megvethetjük egy új rendszernek alapjait.”

Újra aktuálisak ezek a szavak kedves Viktor! Ehhez le kell bontani a rendszered, melyet te erőltettél rá a magyar népre. Ezt a jelentős összegű adományt is szívesen adta édesapám akkor nektek, rendes voltál, hogy ezt is írásban köszönted meg.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
bencemacska
Ahogy halad előre az időben, úgy keményedik.
Remélem a végén robban!
nezelodo
Valami van a levegőben, ha már ilyen erőltetetten készülnek dakotáéknál az elterelő hadműveletek: Lajos, csak nem tálalsz ki úgy szívből, igazán, egykori nagyon gyarló alkotásodról?
bence
Egyre szimpatikusabb ez a gyerek ! Kimondja azt , amit mások nem mernek !
Szókrakész
"Pár napja indította be az üzengetést Orbán Viktornak Simicska Lajos fia, Ádám."

Tehát maga Simicska nem mer üzengetni.
A fiát használja Buffer Zone-nak, golyófogónak.
Szókrakész
"Ehhez le kell bontani a rendszered, melyet te erőltettél rá a magyar népre. Ezt a jelentős összegű adományt is szívesen adta édesapám akkor nektek, rendes voltál, hogy ezt is írásban köszönted meg."

Tehát nyíltan elismeri, hogy az apja tettestárs ebben a korrupt rendszerben, amit most sokan a "talpunk alatt fütyül a szél" nótára hintáztatnák.
Akkor az apuka mit vár?!?!?!
Megbocsájtást?!?M!?!

Menjen a pápához a bűnei meggyónásáért, ...!!!
nem tibi
Széchenyi idézet és footballszlogenes körbélyegző . :-)
kukac50
Orbán figyelteti a Simicska családot ,ez csak egy kis válasz rá.
evacica
@Szókrakész: Nem, de nem egy szemét barátot, aki nem bírja elviselni, ha valakinek más a véleménye! Orbán már Istennek képzeli magát, pedig csak egy pökhendi nagyképű hatalmat és pénzt imádó-senki! Ez kell ennek a birka népnek!
evacica
@Borsodi:Hát igen az ember válogassa meg a barátait! Az apja is ilyen volt, ő is tönkretette a barátját, Zarándokot, a fia se különb, de a lánya se!
advocat
Olvasom valahol, hogy szeretett miniszterelnökünk már mnegint keveri az Embreri Jogok Európai Bíróságát (47 állam a tagja) - székhelye Strasbourg - valamilyen uniós szervvel. Mondjuk az Európai Bírósággal, aminek székhelye Luxemburg. Ez most komoly? Szerintem ez már elmeorvosi eset is lehetne. Mert akkor baj van. Vagy csak mondja, hiszen a lakosok 95 %-a azt sem tudja miről beszél.
Borsodi
@evacica: Azt már Hoffi is megmondta régen,hogy Orbán Isten akar lenni, igaz Isten nem akar Orbán lenni ez kettőjük között a különbség.De ami lehet még bennük közös, végezheti ő is kereszten.
lenn
Ami nagyon furcsa, és minimum elgondolkodtató, hogy ezekre a nyílt fenyegetésekre nincs válasz, sem orbán, sem a kormánytagok, sem a nemzetbiztonság hivatal részéről..
MIÉRT!?

A bátor orbán megint kussol.
advocat
Ádámka! Viktorod nagy ívben tesz rád is? Amióta már nem kell a pénzetek, mert egyesek (nevezzük őket vazallusnak) úgyis átutalják a bevételből (tudjuk kik), és még a pártnak meg sem kell köszönni, inkább azok köszönik meg a maradékot ami nekik ezért jár. Mondjuk a fele. Az sem rossz.
kukac50
Ádám mond apukádnak,hogy azzal kezdje a harcot ,hogy kerülhettek a Magyar bányák Orbán apjához a legelső kormányzása idején. Tisztán látás miatt kérdezem.
Eladott Ország
kolozsvaros.com/2016/01/19/simicska-lajos-varatlanul-foldbirtokos-lett/
Hosszú és termékeny barátság fűzte össze Simicska – volt legokosabb, jelenlegi főellenség –
Lajost és Orbán – volt liberális, jelenlegi keresztény­konzervatív­jobboldali – Viktort. A barátság
1985-­ben kezdődött és egészen az ominózus “geciháború” kirobbanásáig tartott. Simicska Lajos esze kellett az első Orbán­bánya megszerzéséhez, a médiapiac ledarálásához, a Fidesz gazdasági hatalmának kiépítéséhez. Nem más, mint a Fidesz­kormány juttatta a Simicska­cégeket milliárdos állami megbízásokhoz. Folyamatosan, pofátlanul, szemrebbenés nélkül. Becslések szerint a Simicska­ birodalom mintegy 33 cégből áll, a cégháló távolabbi, közvetlenül Simicskához köthető elemei nélkül. A Közgép (talán még a kormánymédia sem felejtette el ezt a céget) és leányvállalatai 2010-­2014 között több, mint 990 milliárd forintnyi állami és önkormányzati megbízást kaptak. Magyarul közpénzt. Talán az sem újdonság, hogy Simicska Lajosnak van némi köze a Közgéphez. Ez a pénz sok kis­ és középvállalatnak adhatott volna megélhetést, fejlődési lehetőséget. Sok munkahelyet teremthetett volna, sok család bevételét biztosíthatta volna. De ez akkor senkit nem érdekelt, mert ez nem volt szempont. Ahogy ma sem szempont. Ugyan, kérem! Ne tessék mindenkit hülyének nézni, mert előbb, vagy utóbb, de mindig kiderül az igazság. Nem kell nekem hinni, fel kell lapozni egy történelemkönyvet. Soha, semmi nem tartott öröké. Most sem fog.
Ludmilla
nem lebontani,ledönteni,és sóval behinteni a helyét
magyarbakancs
Fidesz mint egy állampárt ügy működik.
Lassan odajutunk saját soraiban is ellenséget fog keresni.
Nem szabadulnak a komcsi beidegzéstől.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.