Elkerülhetetlennek tűnik a konfliktus Simicskával. A Fideszben sem értik, hogy miről szól Simicska Lajos legutóbbi kirohanása Orbán Viktor ellen – állítja Török Gábor politológus a 24.hu-nak adott interjújában. Török szerint a Fideszben dekódolási problémák vannak, a kormánypártban nem tudják, mi lesz Simicska következő lépése, és hogy van-e stratégia a hétvégi és a hét eleji üzenetek mögött. Mint megírtuk, Simicska fia, Ádám vasárnap délután Facebook-üzenetben fenyegette meg Orbánt azok miatt az újságírók miatt, akik a családi ház előtt már a gyerekeket zaklatják, a Fidesz volt pénztárnoka pedig hétfőn adott egy interjút, azt állítva, Orbán orosz pénzből, az energetikai óriás Roszatom 300 millió eurójából akarta megvenni és megszüntetni az RTL Klubot.

Forrás: nyugatifeny.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cefi
@papa.49: Sosem gondoltam volna magamról, de kimondom: Hajrá Simics!
papa.49
Én akkor leszek rájuk kíváncsi mikor egymásra lőnek 30 lépésről!!!
Cefi
@papa.49: Sosem gondoltam volna magamról, de kimondom: Hajrá Simics!
papa.49
@Cefi: Én is inkább neki szurkolok, mert legalább ,,annyira szereti a muszkákat,, mint én!!!
nyanya001
Nincs is izgalmasabb a nyílt bandaháborúnál.
Húzzál bele Lajos, küldd padlóra a köpcöst.
eugen4402
Abban a legendás kollégiumi szobában egy elméletet dolgoztak ki, ami később verhetetlen csodafegyvernek bizonyult. A tehetséges fiúkban felvetődött: mi lenne, ha a Simicska által hozott észt ötvöznék Orbánék gátlástalan akarnokságával...? Aztán néhány év elmúltával lehetőségük nyílott a gyakorlati bemutatóra. Aki a felcsúti viziten megfelelt, bekerült az "élcsapatba", aki nem, az már nem számít, nem is létezik. Én egy kicsit félnék S. Lajos helyében, a hátamat éjjel-nappal a falnak feszíteném...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.