Világ életemben FIDESZ szavazó voltam, kormánytisztelő polgárokként férjemmel keresztény-nemzeti értékrendek alapján neveljük 7 gyermekünk, egyházi iskolába járatjuk őket. Egy beteljesült álom – ezt gondolhatja mindenki, és jogosan. Egészen 2017 április 4-ig. Amikor ezt az álmot szembeköpték, , durván széttörték. Egyszeriben egy „törvényszegő, külföldi érdekeket képviselő és Magyarország belügyeibe beleavatkozó” intézet része lettem, és a 20 év alatt sok munkával, verejtékkel és virrasztással felépített erős alapokat egyik napról a másikra kihúzták a lábam alól. "- fogalmaz a CEU ellehetetlenítése kapcsán közzétett Facebook-bejegyzésében Ürge-Vorsatz Diana, a CEU környezetvédelmi tanszékének professzora. 2002 óta részt vesz az ENSZ Éghajlat-változási Kormányközi Testületének (IPCC) munkájában; az IPCC tevékenységét 2007-ben Nobel-békedíjjal ismerték el. A kutató, aki 2007-től a budapesti Közép-európai Egyetem éghajlati és fenntartható energiapolitikai kutatóközpontjának vezetője...

Feltöltő: Manhattan
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Ez se számít ugye hazugovics, sajnos a Prof asszony nincs egyedül a fütyisz imádatával, és most kiderült ,,kígyót melengetett a keblén,, igen vannak olyan tetvek akik így hálálják meg hogy hazajött, itt dolgozott, itt élt, és nem utolsó sorban ,,HITT A MÉZES,MÁZAS SZÉP SZAVAKNAK!!!
Kézcsókom hamarább kellett volna feleszmélnie a fütyiszes kábulatából, mi a prolik már 7 éve hajtjuk ,,Anyám nem ilyen lovat akartam,, de önök se figyeltek ránk...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Manhattan
Kutató létére nem látta, hogy ezek se nem keresztények se nem demokraták?! A fidesz szavazók is felelősek, hogy idejutottunk, és pokol lett Magyarország... (
Rockxy
Jáj kedveském, hát nem levelet kéne írogatni, hanem csinálni valami értelmeset, ha már értelmiségi vagy.
Nagy divat lett a levélírás a semmibe.
papa.49
Ez se számít ugye hazugovics, sajnos a Prof asszony nincs egyedül a fütyisz imádatával, és most kiderült ,,kígyót melengetett a keblén,, igen vannak olyan tetvek akik így hálálják meg hogy hazajött, itt dolgozott, itt élt, és nem utolsó sorban ,,HITT A MÉZES,MÁZAS SZÉP SZAVAKNAK!!!
Kézcsókom hamarább kellett volna feleszmélnie a fütyiszes kábulatából, mi a prolik már 7 éve hajtjuk ,,Anyám nem ilyen lovat akartam,, de önök se figyeltek ránk...
Pálinkafőző Rézüst
Csak ez a problémája a fidesszel? Akkor nagy baj van nála...
coni
"Egészen 2017 április 4-ig. Amikor ezt az álmot szembeköpték"
Kedves Diana,

Lehet, hogy ez nem vigasztalja, de a többieket már jóval korábban szembeköpték, és ehhez Önök biztosították a 2/3-os lehetőséget.
Equus
hogy a faszomba lett professzorasszony 7 gyerek mellett? Nem üti a szemeteket ez a blődség? Még annyi kellett volna, h az ózdi cigánytelepen született. Csak kicsi számolás kell hozzá, h lássék, mennyire hoax a töri
Pálinkafőző Rézüst
@Equus: apuci is lehetett gyesen. Nem ez a fő gond. A fő gond az, hogy az eddigi fideszes szemétségek nem érték el az ingerküszöbét, leszarta, hogy emberek millióit tették tönkre, és csak akkor ajvékol, amikor őt is belökték az útszéli árokba...
levarosbukta
@Equus: nem hoax, még a wikin is fent van ez a pinavirág. Egyébként meg rohadjon meg ott ahol van a nagy narancsimádatával együtt.
Equus
@levarosbukta: Ááááááááááááááááááámen!
Equus
@Pálinkafőző Rézüst: akárhogy is... kinyomott magából hét kölyköt a keresztényi dugási mámorban, közben professzor lett... de minden gyerek tuttira kapta az anyai göndoskodást... egy óvónő, aki tudományos fokozatot is szerez... lehet, h hülye vok, de ez nekem hihetetlennek tűnik...
JAJMÁR
Pedig a jobboldali szavazók tudják csak lebontani ezt a rendszert. Minél többen vállalják nyíltan a véleményüket, annál bátrabban állnak ki mások is.
Én azt mondom, helyes! Már nagyon itt az ideje!
Equus
@Manhattan: hát... nem lennék a kölyke
Gyuri Géderről
@Pálinkafőző Rézüst: Minden mondattal egyet értek. Lehet, hogy Nobel - békedíjas, de hogy szar alak az biztos.
interceptor
Kedves Diána, talán már ideje volt felébredni! Ha kedvenc pártod és a NER ilyen szépen fejlődik , akkor lehet ,hogy hamarosan Recsken fogsz követ csákányozni ,mint osztályellenség!
Manhattan
@Pálinkafőző Rézüst: Diácska magasról lesz@rta az egészet ameddig nem az ő bőrére ment.
Eladott Ország
"Európa elitje évek óta tanácstalanul, közönyösen nézte végig a demokrácia magyarországi leépítését és az európai értékek lábbal tiprását, felsorolni is nehéz lenne. Pont annyi ideig, hogy innen már ne legyen esély sem visszafordítani a folyamatot. Ennek a cinkos némaságnak, tehetetlenségnek nem csak a magyarok, de egész Európa is megissza a levét. Ez van. És most lehet azt lebegtetni, hogy Franciaország, Németország és 21 másik EU­tagállam még az idén olyan ultimátumot intéz Magyarországhoz és Lengyelországhoz, amelynek értelmében vagy elfogadják a migránsok rájuk jutó áttelepítési kvótáját, vagy távoznak az Európai Unióból. Lehet most felébredni, hogy az EU-­t nem lehet zsarolni, és hogy az egységnek ára van, hónapokkal a magyar országgyűlési választások előtt attól tartok, ebben simán Orbán malmára hajtják a vizet. Mert megint a kibaszott kvótára terelik a figyelmet, holott itt a jogállam hullája évek óta büdösödik. Európán belül."
desiro
ez a csalódás vár előbb vagy utóbb az összes fideSSnyik szavazóra!
Manhattan
@Eladott Ország: Egyrészt azon a bolygón élt, ahol a szavazni hajlandó magyar lakosság majd kétharmada a fidesz-jobbik tengely mentén szavaz.
Másrészt pedig örülni kell, hogy ő legalább mostanra ráébredt, hogy vmi nem stimmel. Ellentétben azzal a többmillióval, aki még most sem.
Hellcat
Megérdelmed idióta picsa addig tapsikoltál a rendszernek míg a végén a te lábad alól is kirántottál a talajt.
nemkati
Nem lehet, hogy ez a némber egy ürgebőrbe varrt sorosbérenc?
Eladott Ország
"Kedves Diána! Az ön keresztény értékrenddel kitapétázott elefántcsonttornyában 2017. április 4-­ ig minden rendben volt. Mert nem az ön földjét, nem az ön trafikját, nem az ön megtakarításait vitték, nem az ön munkahelyét tették az anyafölddel egyenlővé? Most, amikor kiderült, hogy nem feltétlenül jár elismerés az ön párthűségéért és kormánytiszteletéért, hogy ön is csak annyit ér ennek a rezsimnek, mint bármelyik, évek óta hazaárulónak kikiáltott, keményen gyűlölt polgár, hogy az ön elefántcsonttornyát is gátlástalanul ledózerólják, akkor megsértődik? És a meg nem nevezett felelősre mutogatva konstatálja, hogy szinte alig van ember, aki kiállna önért? Ön meg van lepődve, ön fel van háborodva, ön dühös erre az országra? Miért az országra és miért nem azokra, akik ezt tették? Miért nem vállalja a felelősséget, hogy ezt benézte? Hogy hiba volt annyi mindent feltenni a pártra és a vakhitre, hogy ez önnek is köszönhető."
steve82
@Manhattan: Az a baj, hogy ha valaki már elért egy életszinvonalat amivel már kb. elégedett és nem túr bele a politika érdemben az életébe, akkor nem látja vagy nem akarja látni, hogy mi folyik az országban, egyszerűen hidegen hagyja, vagy kevésbé érzi problémának. (sajnos tapasztalatból mondom)
Eladott Ország
@steve82:"Hogy dehát én fideszes vagyok, én nemzeti vagyok, én keresztény vagyok, én
egyházi iskolába járatom a gyerekeimet, és mégis ellenem fordult a vakhitem. Most, amikor kiderült, hogy nem feltétlenül jár elismerés az ön párthűségéért és kormánytiszteletéért, hogy ön is csak annyit ér ennek a rezsimnek, mint bármelyik, évek óta hazaárulónak kikiáltott, keményen gyűlölt polgár, hogy az ön elefántcsonttornyát is gátlástalanul ledózerólják, akkor megsértődik? És a meg nem nevezett felelősre mutogatva konstatálja, hogy szinte alig van ember, aki kiállna önért? Ön meg van lepődve, ön fel van háborodva, ön dühös erre az országra? Miért az országra és miért nem azokra, akik ezt tették? Miért nem vállalja a felelősséget, hogy ezt benézte? Hogy hiba volt annyi mindent feltenni a pártra és a vakhitre, hogy ez önnek is köszönhető."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.