Hamarosan jönnek a "külföldről támogatott szervezetek", a Fidesz ugyanis a napokban benyújtja a civilek megregulázását célzó törvénytervezetét. Bár azt ígérik, ettől ugyanúgy nyugodtan működhetnek, a CEU esetében látszik, ez nem pont így van.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

teuton
Igy ment az orroszoknal is! Putyin kicsinalta a civileket, elmenekült egy csomo nyugati ceg (vittelk termeszetes a penzüket is!), helyette lettek közpenzböl finanszirozott Putyinhoz hü es öt istenitö szervezetek - közpenzböl. Ja., es az oligachak csinaljak tovabb az üzleteket, visszacsorgatva a reszesedest a politikusok zsebebe... Szep peldakep... Csak nehogy a masik peldakepet vegye mintanak, es Erdogan modjara egy megszervezett puccs ürügyen minden ellenzekit kicsinaljon...
nevemnick
Ne erőlködj kis cézár, mert besz@rás lesz a vége.
kisrigó
Pokoli terv szerint akarják elhallgattatni a velük szemben kritikát megfogalmazó civileket. Természetesen közpénzből nemzeti mázba csomagolva. Azt sulykolják, hogy a hazát, a magyarokat támadják külföldről, holott csak a szaros hatalmukat féltik, mert annyi disznóságot követtek el a magyar nép ellen, hogy az életfogytig is kevés lenne. Az nem jut eszükbe, hogy az emberek normálisabb életkörülményeire kellene költeni azt a temérdek pénzt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.