A CEU kicsinálása csak megágyaz a rossz kapcsolatnak a Trump-kormánnyal. De a kormány másik terve miatt még sokkal nagyobb balhé lehet. És ebben az ügyben nem enged majd az Egyesült Államok. KORÁBBAN A TÉMÁBAN: George Pataki: a lex CEU hatással lesz Amerika és Magyarország kapcsolatára A német külügy nem érti, mi szükség volt a CEU elleni fellépésre CEU-rektorhelyettes: A kommunista rezsim óta nem zártak be egyetemet azért, mert nem volt szimpatikus Azután a fékevesztett buli után, amit a Fidesz vezetői Donald Trump megválasztása után rendeztek, szinte elképzelhetetlennek tűnik, hogy az Obama-korszak után, republikánus kormányzás alatt vesszünk össze Amerikával. Pedig nagyon úgy néz ki, hogy össze fogunk. A CEU kicsinálása csak megágyaz a rossz kapcsolatnak a Trump-kormánnyal. De a kormány másik terve miatt még sokkal nagyobb balhé lehet. És ebben az ügyben nem enged majd az Egyesült Államok.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Hát lehet, hogy a reménybeli nagy amerikai baráttal sem kedveltette meg magát Orbán, és még duzzog is, hogy nem hívta meg elsőnek, és csak fikció marad a Hofi vicc, ami szerint a magyar miniszterelnök a Fehér Ház velencei tükrében nézegetheti magát.
Aki Én
És mi van a mi milliárdjainkkal, amit a kormány a határon túlra ,,adományoz"?
coni
Ahogy 56-ban, most se fog Amerika beavatkozni, megalkudnak ránk az oroszokkal. Ahogy már az EU sem ragaszkodik hozzánk, sokkal inkább fáj a fejük a lengyelek miatt. És végül a magyarok többségének passzivítása is arra utal mindegy hova tartozunk. Kivéve azt az 1000 főt aki tegnap tüntetett...
karma1
@coni: Na, azert en ezt erosen ketlem! (Tudom, a velemenyemmel aztan az osszes vizekbol kint vagytok...:o))) Szoval azert a mai nemzetkozi helyzet egeszen mas am, mint 56-ban volt! Akkor ment a hideghaboru Amerika es a SZU kozott, mi egy nemetek oldalan vesztes nep voltunk, akik allatira "orultek" a felszabaditasnak - hat akkor egyuk meg, amit foztunk! Ezt siman gondolhatta az amcsi vezetes.
Nade most! Mi azert megiscsak a Nyugathoz tartozunk, NATO tagallam vagyunk, es a NATO-nak megiscsak mi vagyunk az utolso keleti vege az orosz hataron Ukrajna fele...Amerika nem fog egy strategiai helyet ilyen egykonnyen feladni. 56-ban aztan lelkiismeretfurdalasuk tamadt, egesz biztosan ezert fogadtak be a magyarokat szo nelkul, esetleg kommunista politikai multtal is.
Serintem pedig most eppen ez a resze lenne forditva: Amerika senkit se fogdna be, mert azt mondana, hogy EU tagok vagyunk, oldjuk meg a kapitalista demokratikus hovatartozasunkat sajat magunk.
Az EU-nak valoban tele van a toke, de nem a magyarokkal, a magyar neppel, hanem a destruktiv illiberalis konyhamalaccal, aki kozben pavatancol barmerre. Mert nem a magyarok, hanem szemely szerint orban jelenti a veszelyt Europara a letelepedesi kotvenyeivel es a mocskos oroszbarat politikajaval.
De majd meglatjuk , ki a csavo, ki megy vissza a kocsmaba fizetni egy kort...:o)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.