Az eredeti álhír szerint 200 méter hosszú lett volna a hajó, 28 repülő vagy 15-18 helikopter szállhatott volna le rá. Kínával építtették volna meg 60 milliárd koronából a Masaryk névre keresztelt monstrumot. Az már más kérdés, hogy hihette el az M1, hogy egy tengertől elzárt, kis országnak szüksége és lehetősége lenne egy ilyen hajó építésére, pláne, hogy a cikkben többször jelezték finoman, hogy vicc az egész. Reméljük, a rászedett közmédia után nem kap kedvet a magyar kormány is egy anyahajóra.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Kb. ennyire profi a hazai kiralyi TV... Atvenni barmit, csak a kepernyon lenni, mindegy, mekkora baromsagrol van szo...
Hat megszoptatok a dilettantizmusotokat
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Equus
majd a király nélküli (egyelőre) Mo. is épít egy ilyen hajót, de az 1 méterrel hosszabb lesz és egy helikopterrel több lesz rajta. A helikopter magyar gyártású lesz, típusa: Toncsi 1-es és csak esküvőkre tud majd repülni, de oda pilóta nélkül is. A hajó honi kikötője a Felcsúti Öt-tó lesz, amit nem is fog elhagyni míg a Duna a tervezettnek megfelelően visszafelé nem folyik.
nezelodo
Elég az, ha Orbán feltétel nélküli kiszolgálói ülnek ott, és lenyomnak minden baromságot a célközönségük torkán. Én már már majdnem húsz éve lesz, hogy rájöttem a nagy Orbáni átverésre, amikor a neves tv műsorvezető a közszolgálati műsorában hirdette, hogy a Postabankos vezér Dél Afrikába szökött. Csak az a baj előző délután egymás társaságában láttam őket a Balaton-felvidéki kis faluban. Így zavartalanul, felelős nélkül kifoszthatták a fiúk a többi politikus haverjukkal együtt a bankot. A szörnyülködő híveik meg állták az adóforintjaikból a számlát. Pedig akkor Orbán még "igazmondó lángoló demokrata" volt aki néhány évvel korábban Antall miniszterelnöknek vágta oda, hogy hazudik!
karma1
@Equus: Most kepzeld el azt, hogy SENKINEK, de SENKINEK nem tunt fel, hogy erre az "anyahajora" ami 200 m. hosszu, arra 28 repulogep le tudna szallni... Egy oteves, technika irant erdeklodo gyereket se tudnanak ma mar ezzel becsapni...

Istenem, ezek magukhoz akarjak hulyiteni az orszag fiataljait, mert akkor nem ri ki annyira a sajat baromsaguk...
lópicigáspár
@Equus: És a Dunán fog állomásozni a parlament előtt! :)))
lópicigáspár
@karma1: Tipus esete annak, hogy a jó főnök, okosabbakkal veszi magát körül, hogy tudjon tanulni tőlük, a rossz pedig hülyébbekkel, hogy ő legyen a legokosabb!
Nessy
Orbán Viktor meg Ellentengernagy lesz! Fehér ló csak akad széles e hazában, amelyik elbírja. :-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.