Csütörtök hajnalban a Váci úton hajtott bele egy kirakatba egy autós, a sofőr azonban a rendőrök kiérkezését már nem várta meg. Persze otthon megtalálták.

Eddig tisztázatlan körülmények között 2017. április 5-én 19 óra körül egy 37 éves budapesti férfi az általa vezetett gépkocsival balesetet okozott Budapest XIII. kerületében, a Váci úton, amely során autójával egy bolt kirakatába hajtott.

A feltételezett okozó a helyszínt elhagyta, de a rendőrök 20 percen belül lakhelyén elfogták.

A férfit a Budapesti Rendőr-főkapitányság rendőrei mintavételre előállították, mivel felmerült nála az ittasság gyanúja.

(police.hu)

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Equus
csúnya dolog lelépni... ahelyett, h megbilincselte volna magát és várta volna a poroszlók kiérkezését...
papa.49
Milyen érdekes szokás elhúzni a csíkot ha bajt csinál, semmi érdekes benne csak követi a példaképét, csak itt nem volt függöny)))))))))))
lópicigáspár
És a marha hazament! Felültem volna az első szegedi vonatra és majd másnap visszamentem volna. Addigra csak kiment volna az a kis alkohol a szervezetből!
Equus
miből találták ki, h a tulaj vezetett. A haverja volt az, a Lajos, nyilván, aki vhol Angyalföldön lakik. Elkérte a kocsit és tessék... a francba...
Persze, h ittam, biztos urak. Miért? Nem ihatok a saját lakásomban? A kocsimban is kár keletkezett. Keressék meg a Lajost és téríttessék meg a káromat.
Most meg, ha nincs ellenükre, üzekedni vágyom a feleségemmel, úgyhogy, ha kérhetem önöket...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.