Mielőbb sebességet kell váltania az országnak, aggasztóak a hosszú távú versenyképességünk kilátásai – nyilatkozta Hernádi Zsolt. Tíz éve jobb volt Magyarország versenyképessége – nyilatkozta Hernádi Zsolt a Figyelőnek. A Mol csoport elnök-vezérigazgatója szerint nem csak most van baj: a hosszú távú versenyképességünk kilátásai aggasztják, ezért tartja fontosnak, hogy mielőbb sebességet váltsunk. Igaz, most még kevés problémát látunk, a makrogazdaság terén kimagaslóan teljesít szerinte Magyarország, de a hosszú távú kilátások sokkal problémásabbak.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: lópicigáspár
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
Ha eddig nem adták ki a horvátoknak, most már valószínű!
lópicigáspár
Ha eddig nem adták ki a horvátoknak, most már valószínű!
Fradigege
Eddig dédelgették a kis popsiját nehogy elvigyék Zágrábba, most meg hangoskodik felhatalmazás nélkül.
Béla333
Ejnye már! Az lesz a vége, hogy nyáron a Horvát Adriára küldik nyaralni...
Clavigo
Aha...ezt én is látom,,,,pedig nem vagyok Mol-vezér.,,,És nem vagyok VIP-vendég a Duce privát stadijjjonjjában...oszt jó napot.
Eladott Ország
Ez is most lett okos amikor 2020-től megszűnik az EU pénzügyi támogatása. Hat év alatt 1506 milliárd forint párolgott el úgy, hogy az elmúlt években naponta 2,2 milliárd forint érkezett Magyarországra. A magyar gazdaság az EU pénzügyi csapja nélkül halott, gazdasági növekedésre képtelen. Mitő lett az a nagy felvilágosodás?
eugen4402
Kedves Zsolt úr, fájó szívvel tájékoztatom, hogy reggel kissé felületesen öltözködött. Amit nyakkendőnek vélt, és a nyakára hurkolta, az sima hóhérkötél...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.