„Nem, erről nem nyilatkozom” – mondta sietősen Náray-Szabó Gábor, a Professzorok Batthyány Körének elnöke, amikor arról kérdezték, mit gondol a CEU magyarországi működését ellehetetlenítő törvényről. Az is kiderült, hogy miért nem: a kör határozatban önkéntes némasági fogadalmat vállalt a témában, így az elnök sem reagálhat a CEU-val kapcsolatos kérdésekre.” Tört gerincű, megalkuvó, beszari vénemberek, akiket kilóra vett meg a diktatúra. Holott nekik kötelességük lenne a diákjaik mellett állni az első vonalban. A minimum, hogy a mártír miniszterelnök nevét ne piszkolják tovább, s válasszanak egy magukhoz méltót, mondjuk: “Professzorok Haynau köre”

Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
coni
"a kör határozatban önkéntes némasági fogadalmat vállalt a témában"

Most, hogy eljött az első alkalom, hogy - azok a professzorok akik létrehoztak egy alapítványt az ország felemelkedéséért - hallatni kéne a hangjukat kollegáik és az ország jövője miatt némasági fogadalmat tettek, ahelyett hogy szégyenükben feloszlatták volna magukat.

Jusztot nagyon nem becsülöm semmire, de kétségtelenül jogos amire felhívja a figyelmet.
Béla333
Igen, igaza van a cikk szerzőjének!
De azt elmondaná nekem bárki, hogy Juszt hogyan került a süllyesztőből újra a felszínre?
Vagy ő is úgy döntött, mint Gyurcsány, hogy ő pedig már eleget bűnhődött, ha volt egyáltalán miért bűnhődnie?
Milyen vastag a bőr az orcáján, hogy észt és erkölcsöt jön osztogatni, ezek után?:

"Juszt László milliós aranyórát kapott Portik Tamástól
Radnai László a bíróság előtt megerősítette, hogy Fekete Gy. Attila (aki újságíróként jelenleg is a Népszabadságnál dolgozik) hárommillió forintot kapott Portik Tamástól, Juszt László pedig egy aranyórát. Erre a gyilkossággal is vádolt bűnöző másfél millió forintot szánt, és a csillagászati összegű luxusékszert Radnai László egy ügyvéd jelenlétében adta át Juszt Lászlónak."
propeller.hu/itthon/2702793-juszt-laszlo-millios-aranyorat-kapott

Tudom, a cikk nem erről szól, csak nem értem ezt a hamvaiból való feltámadást?!
coni
@Béla333: Nem értem mit nem értesz?
A nyilasok száma megegyezett az ÁVH-sok számával és a kommunista vezetők és kiszesek száma a jelenlegi vezérkarral. Innen csak kihalásos alapon lehet távozni hiszen ez nem erkölcsi poszt hanem éppenhogy fordítva. Régóta nincsenek pártok csak székek. Juszt a gusztustalanabb fajtából való örök túlélő.
Béla333
@coni: 15.11
Az elmúlt hetekben már több véleményét lehetett itt olvasni. Nem akartam már az első után szóvátenni, de a jelek szerint nagyon nyomul, vagy inkább nyomják!
Még az is lehet hogy miniszterelnök-jelölt lesz ősszel!?
Folytatjuk! Mint a Fidesz 2014-ben! Igaz?
F_Viktor
@Béla333: Jusztot az elso orban kormany idejeben (1998-2002) uldozte orban, lapjait lehetetlenitette el, megfenyegette, fianak autojanak fekcsovet vagtak el. Juszt most probal visszavagni.
Nessy
Nem is tudtam, hogy a "professzor urak" trappista szerzetesnek álltak.
Azok fogadtak silenciumot! Csak köszöntötték egymást: Memento mori!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.