Első fokon, nem jogerősen felmentették a hűtlen kezelés vádja alól Meggyes Tamás volt esztergomi fideszes polgármestert és több társát elévülés miatt. Az elsőrendű vádlottat pénzbüntetésre ítélték.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Hát igen, az idő nagy úr. Annál már csak a sikeres párTválasztás nagyobb.
Ha a Pintyérnek és a Poltpotnak lett volna még egy kis türelme, ülni az ügyön, még egy kisebb kitüntetés is kinézhetett volna a polginak. Érdemei elismerése mellett.
namihami
Hát igen, az idő nagy úr. Annál már csak a sikeres párTválasztás nagyobb.
Ha a Pintyérnek és a Poltpotnak lett volna még egy kis türelme, ülni az ügyön, még egy kisebb kitüntetés is kinézhetett volna a polginak. Érdemei elismerése mellett.
CsipkeRózsa
Lehet, hogy ez várható volt, hiszen a Fidesz párt részére is "gyűjtött" a lenyúlásaiból.
quadrocopter
Na látjátoök feleim szümtükkel, ezért érdemes elhúzni az ügyek kipattanási idejét.

Bayer, a Nagy Magyar F@(sz)kereszt tulajdonosa, Meggyestől kapta azt a pár milliócskát, amelyből perelte a neki nem tetsző újságírókat! Nem, nem az otthon kuporgatott garasocskákból!
desiro
mocskok, kelle hozni majd egy vissza menőleges törvényt és elítélni ő
ket.
Ludmilla
tolvajok,bűnözők... az ágfát felszedő szegény embereket statáriummal rendezik le...aljadékok
quadrocopter
Meggyes bűnözőről:

"Házas, négy gyermek édesapja. 2008. április 8-án a hajnali órákban felgyújtották Búbánatvölgyön épülő házát, valamint az otthona előtt parkoló szolgálati autóját. A kigyulladt autót maga Meggyes oltotta el, de azt a tűzoltóktól tudta meg, hogy a ház is ég. A kiégett szolgálati jármű helyett a Magyar Suzuki egy SX4 típusú autót adott át a polgármesternek.[13] A Nemzeti Nyomozó Iroda júniusban elfogta a gyújtogatókat és a felbujtással vádolt esztergomi vállalkozót. A NNyI által közzétett hivatalos tájékoztatás szerint a polgármester hivatali munkájával és döntéseivel összefüggésben történt a gyújtogatás.[14] 2009 márciusában az ügyészség nyolc ember ellen emelt vádat.[15]
2009 júniusában egy interjú jelent meg feleségével, Kui Rózsával, aki beszámol, hogy Meggyes többször bántalmazta az évek alatt.[16][17] Ezzel párhuzamosan nyilvánosságra került egy 1999-es orvosi látlelet és egy rendőrségi jegyzőkönyv 2004-ből. Az ügy nagy média nyilvánosságot kapott.[18][19][20] A polgármester egy tv műsorban politikai indíttatású támadásnak minősítette az esetet.[21] A pár – Meggyes 2008-as vagyonnyilatkozata szerint – augusztus óta külön él.[22](wiki)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.