Reagált a CEU arra, hogy a hírek szerint Christian Kern osztrák kancellár már tárgyal Soros Györggyel az egyetem Bécsbe költöztetéséről.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
"Hatalmas felháborodást váltott ki az európai parlamenti képviselők körében egy levél, amellyel a fideszes EP-képviselők próbálták megmagyarázni a többi néppárti politikusnak a Magyarországon történteket a CEU-val kapcsolatban – írja a brüsszeli Politico lap.
A hibás angolsággal megírt levélben az állt, hogy a lex CEU kritikusait súlyosan megvezette az amerikai milliárdos propagandája, ezért a kritikusok csak egy "virtuális valósággal" küzdenek. A levélben a CEU elleni támadást egy George Orwell Állatfarmjából vett idézettel próbálták alátámasztani, miszerint vannak egyenlők és vannak egyenlőbbek.

A lap szerint az emailtől sokan kiakadtak, Frank Engel, egy luxemburgi néppárti képviselő egyenesen azt követelte, hogy a Fidesz lépjen ki az Európai Néppártból, Magyarország pedig az EU-ból.
Hagyjuk a dumát. Tudjuk, hogy mi történik és miért. Miért nem húztok csak el mind a néppártból, mind az EU-ból saját magatoktól? Gyakorlatilag már így is kívül vagytok. Úgyhogy menjetek. Kérlek, menjetek.
– válaszolta a luxemburgi politikus a magyar képviselőknek."
verőce21
Felfedték magukat mindenütt a szabadkőművesek. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.