A Fidesz immár egy vallási szekta elhivatottságával küzd a józan ész ellen. Alul az Orbán Viktor ítélőképességében vakon megbízó mintegy kétmilliós szavazótábor, a vezér alatt közvetlenül pedig a parlamenti mamelukok engedelmes hada serénykedik, akik egzisztenciális okokból szavaznak meg minden kormány által benyújtott hülyeséget. Ha nem egyetlen személy döntene el mindent, valószínűleg darabjaira hullana a párt, így viszont bármikor beindíthatja az önmegsemmisítő mechanizmust. Egy párt, amely a magyar demokrácia hőskorában született, és saját történetén keresztül mutatta be, hogy miért nem szabad egyetlen emberre bízni egy országot.

Forrás: index.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
A cikkből:

"A diktátorok évszázadok óta ilyen sziszifuszi munkával kerülnek közelebb a céljaikhoz, kihasználva azt, hogy a világban töretlenül hisznek a békés megoldások lehetőségében, nem hiszik el, hogy a gyalázatokat újabb aljas tettek fogják követni, pedig a történelem a legritkább esetekben igazolta őket. A diktatúrákban ugyanis a fal nem a leküzdhetetlen határokat jelenti, hanem azt az eszközt, amelyet mindig arrébb lehet vinni, mégis azt hiszik a túloldalon, hogy a szoba mérete változatlan maradt."
Cefi
És ha megnézem a vallási táboruk kommentjeit,kommentelőit, mind egyforma, az életben sikertelen ember, aki az ellenségképbe kapaszkodik, ugyanazokat a sablonokat használja, tüntetésre, felvonulásra nem mer kimenni, egyébiránt emberileg nulla, ugató gyáva szar. Oszt' jónapot.
nem tibi
Én ismerek olyat aki a Gyurcsány Meggyesi Bajnai korszakban igen sikeres volt és jól élt , mégis pártolta a fideszes szektás klikkesedést . Hogy miért ? Nem tudni ...
magyarbakancs
Nemzetünknek,népünknek mindig kell valaki ki irányítja.
Mert gondolkodni,küszködni nem kell,
Rettenetes ,hogy mindig a történelem kereke visszafelé forog nálunk ,nem előre,és nem a siker felé.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.